Stronger Water Mellon Kush, HHC-P 15% + HHC 80%, Вейп Комплект 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиStronger Watermelon Kush, HHC-P 15% + HHC 80%, Вейп Комплект 1 мл е невероятен вейп комплект, предлагащ наслада от специално селектираната смес на Watermelon Kush с високо съдържание на HHC-P (15%) и HHC (80%).

Този вейп комплект представлява интригуващо пътешествие в света на канабиноидите от най-новото поколение. Комбинацията на HHCP и HHC предоставя мощни и уникални ефекти, които пренасят потребителя във вълнуващо психоактивно изживяване.

Във вейп комплекта, който ви предлагаме се съдържат пълнител и батерия за вейп. Може да ги добавите към налично вейп устройство, което да използвате по-дълго време. Течността на пълнителя е 1 мл и съдържа канабиноиди и терпени извлечени от сорт Stronger Water Mellon Kush.

Комплектът е готов за употреба и представлява идеалното решение за тези, които желаят да се потопят в уникалните ефекти на Watermelon Kush с високо съдържание на HHC-P и HHC.

Какво изживяване предоставя комбинацията между HHC и HHCP

Комбинацията между двата силни канабиноида е изключително интересна поради тяхната уникална синергия и ефекти, които могат да бъдат усетени при консумация. Двете съединения попадат в групата на психоактивните канабиноиди. Техният ефект се определя като пъти по-мощен от този на THC.

Действието на HHC и HHCP се изразява в мощно мозъчно опиянение, силно усещане за релаксация, приятно опускане на тялото, болкоуспокояващ ефект и подобряване на качеството на съня.

Течността на вейп комплекта съдържа 15% HHCP, 80% HHC и 5% терпени извлечени от сорта Stronger Water Mellon Kush. Докоснете се до действието на тази мощна комбинация и си подарете невероятни усещания.

Какви са предимствата на продукта

Stronger Water Mellon Kush, HHC-P 15% + HHC 80%, Вейп Комплект 1 мл е изключителен продукт, предлагащ силни и наситени усещания, като същевременно допринася за индивидуалния комфорт на потребителя. Вейп комплекта предоставя възможност за прием на доза, която да отговаря на личните предпочитания и нужди на всеки потребител.

В портфолиото на CBDPro.bg ще намерите богата селекция от подобни продукти, които ви предлагат лесен достъп до канабиноиди и терпени от ново поколение. Разгледайте нашите предложения и направете поръчка от онлайн магазина ни. Ние гарантираме бърза и качествена доставка на територията на цялата страна.


Напишете отзив