Super Lemon Haze, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.Super Lemon Haze, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ е вдъхновен от креативността на сорта канабис, който се съдържа в него. Това еднократно вейп устройство ви пренася в света на канабиноидите и ви дава възможност да се докоснете до ефекта на съединения от ново поколение.

Продуктът предлага комбинация между ароматния сорт канабис Super Lemon Haze и мощният ефект на THCV. Какво е очакваното действие от това съчетание? Опитайте продукта и ще разберете.

Но все пак ако се любопитни и искате да знаете какво да очаквате, нека ви загатнем за ефекта на Super Lemon Haze, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ.

Какво е действието на еднократния вейп

Първо ще отговорим на въпрос, който много нови потребите на канабиноидите може би си задават. Какво е THCV? Това е канабиноидно съединение, което по структура прилича много на THC. Ефектът му обаче е над 30 пъти по-мощен от този на THC и поради тази причина започва да намира широко приложение в продуктите със съдържание на канабиноид.

ТHVC се свързва с рецепторите на ендоканабинидната система и предоставя стимулиращ ефект, идеален за тези, които търсят тонизиращо действие и приятно освобождаване на стреса. Този канабиноид има и силен еуфоричен ефект, който допринася за повишаване на настроението и по-лесно справяне с депресивни и тревожни състояния.

Super Lemon Haze – ефект и вкус

Най-заклетите любители на канабиса допре познават този популярен сорт. Щамът е доминираща индика и се отличава със своите остри цитрусови аромати. Ефектът му се описва като стимулиращ и вдъхновяващ.

При употребата му се подгответе за повишено настроение, усещане за радост и креативност. Наличието му в различни продукти обогатява вкуса им и прави консумацията им по-приятна.

Готови ли сте да опитате комбинацията между Super Lemon Haze и THCV? Предлагаме ви да го направите с консумацията на Super Lemon Haze, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ.

Продуктът предлага много предимства, сред които стилен и компактен дизайн, който лесно може да се вмести в джоба или чанта. Еднократният вейп е супер лесен за пренасяне и използване, където и да сте.

Поръчайте своето устройство от онлайн магазина на CBDPro.bg. Ние предлагаме бърза и надеждна доставка до територията на цялата страна.

Напишете отзив