Super Lemon Haze, THCP Пълнител, 1 МЛ


  • Код на продукта: product_268
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 65.80 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви Super Lemon Haze, THCP пълнител, 1 МЛ. Това е иновативен продукт от света на канабиноидите, който съчетава веществото THCP с популярния сорт канабис Super Lemon Haze.

Тази уникална комбинация предлага редица положителни ефекти, които подпомагат регулирането и балансирането на всички системи в организма. Ниското съдържание на THCP не предполага наличието на психоактивни ефекти.

Super Lemon Haze, THCP Пълнител, 1 МЛ е интересен продукт, който предоставя уникално съчетание, което го прави интересен за употреба от потребителите, които търсят приятно успокояващо действие.

Предимствата на комбинацията между THCP и CBD

Съдържанието на пълнителя е представено от 5% THCP и 90% CBD. Това са два от основните канабиноиди, които се извличат от растението канабис. Основната разлика между тях е в ефекта, който имат. THCP наподобява THC – канабиноид, който е известен със своето психоактивно действие. Според много проучвания THCP е по-силното вещество, но употребата му в много малки количества е легална.

Втората съставка в продукта, която е представена в по-големи количества е CBD. Това вещество се различава от THCP поради липсата на психоактивно действие. Канабидинолът има функцията да се свързва с ендоканабиноидна система, която отговаря за балансирането на всички системи и процеси в организма.

Комбинацията между двата канабиноида действа благоприятно за управление на стреса и намаляване на нивата на тревожност. Тези вещества имат и болкоуспокояващ ефект, който се предпочита от страдащи от някои хронични заболявания.

Освен като начин за релаксация, може да използвате пълнителите Super Lemon Haze и като метод за намаляване на напрежението натрупано в ежедневието.

Super Lemon Haze – интензивен цитрусов вкус и аромат

Super Lemon Haze е сорт канабис, от който се извличат канабиноидите THCP и CBD. Този хибрид е много популярен сред употребяващите канабис поради приятният си лек вкус на лимон в съчетание с лека пикантна нотка.

Употребата на този сорт доставя енергизиращ и ободряващ ефект, който също така помага на за отпускане на напрежението. Действието на Super Lemon Haze се описва като вдъхновяващо и стимулиращо сетивата, което се дължи на лимонения вкус и лекия еуфоричен ефект.

Ако искате да си подарите уникално изживяване – смесица между успокоение и приятно еуфорично усещане, не се колебайте, а си поръчайте Super Lemon Haze THCP Пълнител 1 МЛ от CBDPro.bg.


Напишете отзив