Tangie Banana 79% THCp, CanaPuff, 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 69.10 лв.Представяме ви мощен продукт с високо съдържание на THCP. Запознайте се с Tangie Banana 79% THCp, CanaPuff, 1 мл – вейп, който предлага комбинация между популярния сорт марихуана Tangie Banana и новооткритият канабиноид THCP.

Това вейп устройство предлага лесен и практичен начин за употреба на канабис, в който се съдържа значително количество тетрахидроканнабифорол. Съединението наподобява THC и се характеризира с подобен психоактивен ефект.

Продуктът има специфичния аромат и вкус на сорта канабис Tangie Banana, които е представен  свежи цитрусови нотки и мирис на банан. По този начин вейп устройството предлага един приятен метод за консумация на канабиноида THCP.

Какво е очакваното действие на Tangie Banana 79% THCp, CanaPuff, 1 мл

Когато разглеждаме очакваното действие на този продукт, трябва да обърнем специално внимание на THCP. Това съединение е канабиноид, който се извлича от канабиса и се характеризира с психоактивно действие подобно на THC.

Интересното при новооткритото съединение е, че успява да се свърже с ендоканабиноидната система на тялото, което има много ползи във връзка с постигане на баланс в организма. Тази система изпълнява регулиращи функции като подпомага балансираното протичане на всички процеси в организма.

Употребата на THCP може да има благоприятен ефект върху постигане на спокойствие при стресови ситуации. Канабоноидите помагат за управление на стреса и напрежението, допринасят за подобряване на качеството на съня и имат болкоуспокояващо действие.

Какво е интересното за сорта Tangie Banana

Това е екзотичен сорт канабис с доминираща сатива. Този вид е лесно разпознаваем по специфичния си аромат на мандаринови обелки комбиниран с други нежни цитрусови плодове. Благодарение на това съчетание, Tangie Banana има приятен освежаващ ефект, който едновременно отпуска сетивата, но и помага на тялото да се ободри.

Действието от употреба на канабис от този сорт се характеризира с приповдигнато настроение, енергизиращ ефект и силен творчески порив. Друго специално нещо при Tangie Banana, което прави сорта наистина отличаващ се е неоново зеленото оцветяване на главите, по които има оранжеви косъмчета.

Този вид канабис предлага перфектно опиянение, което вместо замайване носи ободряващо действие.

Tangie Banana 79% THCp, CanaPuff, 1 мл е продукт, който се предлага под формата на електронно вейп устройство. По този начин може лесно да приемате комбинацията между Tangie Banana и 79% THCP.

Ако това е точно, което търсите, може да го имате много лесно. Направете доставка от CBDPro.bg още днес.


Напишете отзив