THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ ви предлага един уникален начин да се докоснете до канабиноиди от ново поколение. Продуктът представлява вейп устройство, което съдържа различни съединение извлечени от конопени растения и терпени от определени сортове канабис.

Тази комбинация ви дава възможността да се докоснете до ефектите на канабиноиди с и без психоактивен ефект и да се насладите на лекия и нежен вкус на терпените. THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ съдържа 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени.

Съчетанието между тези канабиноиди предоставя палитра от ефекти, които се изразяват най-вече в релаксиращо усещане за тялото и мозъчно опиянение. Действието на тези съединения се получава след свързването им с рецепторите на ендоканабиноидната система, която отговаря за осъществяване на баланс между психическото и физическото състояние.

Относно терпените, които се съдържат в продукта, трябва да кажем, че те са извлечени от сорта канабис Jack Herer.

Какво знаем за произхода и ефекта на Jack Herer

Името на този щам канабис произлиза от реална личност. Това е активиста за легализацията на марихуана Джак Херер, който е известен с книгата си „Императорът не носи дрехи“. Сортът е създаден между кръстоска на Northern Lights #5 и Shiva Skunk, Sensi Seeds.

Този щам също се характеризира с уникални качества, които най-често се изразяват в предоставяне на усещане за енергичност, креативност и приповдигнато настроение. Jack Herer съдържа 55% сатива, което е признак за ефектът му свързан с творческото развитие. Вкусът на сорта е леко пикантен, а ароматът напомня свежа борова гора.

THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ – предимства на продукта

Съдържанието на продукта предоставя възможността да се докоснете до ефектите на два вида канабиноиди – THCP, който има психоактивно действие и CBG, който не се характеризира с мозъчно опиянение, но предоставя приятно отпускане за тялото.

Едно от основните предимства на продукта е лесния и приятен достъп до канабиноиди, който предоставя. Еднократните вейп устройства могат да се използват навсякъде и по всяко време. По този начин вие ще имате подкрепата на съединенията, които се извличат от конопа, когато почувствате нужда от балансиране на психическото и физическото състояние.

Разгледайте и останалите продукти от линията на disPod, които съдържат THCP. Препоръчваме ви да направите поръчка на THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ или друг еднократен вейп от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив