THCP disPod – Northern Light 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 77.99 лв.<

Добре дошли в света на CBDPro.bg, където ви представяме богата колекция от продукти, с които да се докоснете до действието на канабиноидите. Представяме ви едно най-новите попълнения в нашето портфолио - THCP disPod – Northern Light 1МЛ.

Това е един уникален продукт, който се предлага под формата на еднократно вейп устройство със съдържание на мощни канабиноиди. В състава на течността са съдържат два няколко вида съединения, които гарантират ефекта от консумацията на продукта:

  • 10% THCP;
  • 82% CBG;
  • 8% терпени.

Нека разгледаме подробно съдържанието на вейп устройството и действието на всеки един компонент.

THCP disPod – Northern Light 1МЛ – състав и очакван ефект

Уникалният състав на продукта е представен от два вида канабиноиди. Имената им подсказват за техния произход. THCP наподобява изключително много THC, но се характеризира с 30 пъти по-мощен ефект.

Действието на THCP най-вече се изразява в силно мозъчно опиянение, приповдигане на настроението и еуфорично усещане.

CBG също е новооткрит канабиноид, но той няма психоактивно действие. Това съединение попада в групата на CBD канабиноидите, чието действие се изразява в доставяне на релаксиращо усещане, приятно отпускане на тялото и освобождаване на напрежението и стреса.

И двата канабиноида се определят от потребителите като вещества, с болкоуспокояващо действие. Това се дължи на свързването им с ендоканабиноидната система, която отговаря за постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Northern Light – отличителен сорт канабис

Освен канабиноиди, състава на еднократния вейп е представен и от терпени. Това са специални съединения извлечени от определен сорт канабис, които допринасят за ефекта, вкуса и аромата на продукта.

В THCP disPod – Northern Light 1МЛ се съдържат терпени от сорта Northern Light. Това е известен щам, който се определя като индика и се създаден чрез кръстосване на афганистанска и тайландска марихуана.

Действието на сорта се отличава с предизвикването на еуфорични ефекти, които завземат цялото тяло с приятното усещане за отпускане на мускулите и успокоение на ума.

Много потребители на медицинска марихуана избират ат Northern Lights, за да облекчат симптомите свързани с депресия, стрес, болка и безсъние.

Вярваме, че след като се запознахте с този продукт останахте силно очаровани от неговите характеристики. Направете поръчка от CBDPro.bg  и се докоснете се до действието на THCP disPod – Northern Light 1МЛ.

p>

Напишете отзив