THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 77.99 лв.Подарете си ефектите от консумацията на THCP обогатени с приятния вкус на пина колада. Как да го направите? Опитайте THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ. Това е еднократен вейп, който съдържа силна комбинация от канабиноиди и терпени, които доставят мощно действие с приятен вкус.

Съдържанието на продукта е представено от 10% THC, 82% CBG и 8% терпени извлечени от ароматния сорт Piña Colada. Тази комбинация предоставя изключително разнообразни ефекти, които се дължат на действието на двата канабиноида.

Благодарение на терпените може да се насладите на ефекта на ТHCP и CBG по много приятен начин. Piña Colada е ароматен сорт канабис, който също се характеризира с определени ефекти.

THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ – палитра от силни ефекти

Еднократният вейп предлага лесен и удобен начин да получите всички ефекти, които комбинацията между ТHCP и CBG ви предлага. И двата канабиноида са сравнително нови и предлагат обогатени ефекти в сравнение с техните производни съединения – THC и CBD.

Действието на THCP е 30 пъти по-мощно в сравнение с това на THC. Това гарантира по-силното мозъчно опиянение, по-голямата вълна на еуфория и повишаване на креативността като част от ефектите на психоактивния канабиноид.

Ефектите на CBG наподобяват много тези на CBD. Двата канабиноида се свързват с постигане на релаксиращо телесно усещане, освобождаване на стреса и напрежението и подобряване на физическото и психическото благосъстояние.

Piña Colada – какви са характеристиките на сорта

Сортът канабис, от който са извлечени терпените също допринася към ефектите на еднократния вейп. Pina Colada е хибриден щам канабис, в който преобладава съдържанието на CBD. Ефектът му е лек и приятен, а вкусът нежен и сладък.

Действието на сорта се изразява в приповдигнато настроение, неспиращо чувство на смях и силна еуфория. Усещането при употребата на сорта се свързва с приятна релаксация и облекчаване на болката при физически дискомфорт.

Използването на еднократни вейп устройства предлага лесен достъп до ефектите на канабиноидите. По този начин може да си доставите приятните действия на комбинацията между THCP и CBG по всяко време на деня и на всяко място.

Еднократния вейп ви позволява да следите вашата дневна доза и да задоволите по-добре личните си нужди и предпочитания.

Не се колебайте повече, а заявете вашата поръка на THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив