THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 77.99 лв.Любопитни ли сте да опитате най-новият продукт в нашето портфолио, който ще ви достави ефекта на THCP? Представяме ви THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ – еднократно вейп устройство със съдържание на мощни канабиноиди и вкусни терпени.

Този продукт представлява интересна комбинация между THCP и CBG – две новооткрити съединения, които се характеризират с интересни ефекти. В комбинация с тях са добавени терпени от сорта Pink Lemonade, които гарантират, че употребата на еднократния вейп ще бъде изключително приятна.

Какъв е очакваният ефект от THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ

Възможно е дори и най-запалените любители на канабиса да не са запознати с действието на THCP и CBG, поради факта, че тези канабиноиди до скоро не бяха разпространени. В продукта, който ви представяме се съдържат 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени.

THCP наподобява THC по структура, но действието му е 30 пъти по-мощно от това на THC. Това означава, че новооткрития канабиноид доставя много по-мощни психоактивни ефекти, които се изразяват в силно мозъчно опиянение и еуфорични усещания.

CBG от своя страна има подобен характер на CBD. Този канабиноид се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система и подпомага баланса между психическото и физическото състояние.

Действието на CBG се изразява главно в успокоение на тялото, приятно чувство на релаксация, освобождаване на стреса и напрежението и отпускане на мускулите.

Комбинацията между двата канабиноида доставя мощно действие, което помага за лечение на симптоми на депресия и тревожност.

Как Pink Lemonade допринася за ефекта на продукта

Представяме ви един хибриден сорт канабис, който е създаден като кръстоска между Lemon Skunk с Purple Kush. Действието му се характеризира с постигане на успокояващо усещане и силно мозъчно опиянение.

Сортът е много подходящ за лечение на депресивни състояния и безсъние. Ароматът, който излъчва е мек, приятен и сладникав. THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ е обогатен с терпени извлечени от този сорт, което гарантира приятния вкус на течността на еднократния вейп.

Подарете си всички усещания, които консумацията на този продукт може да ви донесе. Ние сме подбрали още няколко еднократни вейпа, които предлага THCP в комбинация с терпени от различни сортове канабис.

Разгледайте портфолиото на CBDPro.bg и направете поръка на най-подходящите за вас еднократни вейп устройства.


Напишете отзив