THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Представяме ви поредния продукт от серията на еднократни вейпове със съдържание на THCP. Това е THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ – най-добрият начин да се докоснете до канабиноиди от ново поколение.

В състава на течността на устройството са включени два вида канабиноиди и един вид терпени. Съдържанието се състои от 10% ТHCP, 83% CBG и 8% терпени извлечени от сорта Super Lemon Haze. Тази комбинация предоставя интересна палитра от ефекти, които се получават след достигането на канабиноидите до рецепторите на ендоканабиноидната система.

Това е системата, която отговаря за постигането на баланс между психическото и физическото състояние. Употребата на съединения извлечени от конопа имат свойствата да успокояват нервната система и да допринасят за отпускане на тялото.

Какво е очакваното действие на THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ

След като разгледахме състава на течността на еднократния вейп може да ви представим очакваното действие от употребата на продукта. В съдържанието са включени два вида канабиноиди – такива с психоактивно действие и такива без.

И двата вида действат след свързване с ендоканабиноидната система. THCP причинява силно мозъчно замъгляване, еуфория, подобрява настроението и забавя когнитивните функции.

Ефектът от CBG наподобява този на CBD и се изразява в отпускане на тялото, освобождаване на стреса, подобряване на качеството на съня.

Терпените допринасят за вкуса при употреба на еднократния вейп. Те са извлечени от сорта Super Lemon Haze и както името подсказва допринасят с приятен лимонов вкус и дизелови нотки.

Това е един много известен хибриден сорт канабис, който е направен от кръстоска между Lemon Skunk и Super Silver Haze. Интересното за него е, че е двукратен носител на Cannabis Cup от Green House Seeds.

Еднократният вейп – най-добрия начин за консумация на канабиноиди

Всеки, който се е докосвал до консумацията на канабиноиди чрез еднократно вейп устройство, знае, че то предоставя много лесен начин за употреба на тези съединения и терпени излвечени от канабиса.

По този начин може да консумирате желаната от вас доза навсякъде и по всяко време. Устройствата са заредими, но не презаредими и веднъж след като течността свърши не може да сложите нов пълнител.

Сега е най-подходящото време да направите поръчка от на THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ от CBDPro.bg.

 

 


Напишете отзив