THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 77.99 лв.THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ е чудесен начин да изследвате света на канабиноидите. Ако винаги сте били любопитни какво е действието на THCP, то е време да се докоснете до ефектите на това съединение.

Предлагаме ви лесен начин да го направите. Изпробвайте THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ. Това е еднократно вейп устройство със съдържание представено от 10% THCP, 82% CBG и 10% терпени. Това е комбинация, която ще ви достави мощни ефекти с много приятен вкус, който се дължи на екстракта извлечен от сорта  канабис Zkittlez.

Какви са очакваните ефекти от употребата на THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ

Двата канабиноида имат различна структура и предоставят разнообразни ефекти. Както може би се досещате THCP е подобен по структура и ефект на THC, което определя психоактивното му действие.

Доколкото до CBG, този канабиноид много прилича на CBD и няма психиактивно действие, а се характеризира с антивъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Редица изследвания показват, че THCP по-мощно въздействие върху рецепторите на ендоканабиноидната система в сравнение с това на THC. Знаейки това, можем да заключим, че THCP причинява по-силни и по-дълготрайно мозъчно опиянение.

CBG има невропротективни свойства и консумацията му помага за отпускане на стреса и напрежението. И двата канабиноида се характеризират с болкоуспокояващ ефект, лечение на симптоми за депресивни и тревожни състояния и отпускане на напрежението.

Друга важна характеристика на THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ са терпените, които се съдържат в продукта. Те са извлечени от сорта Zkittlez и придават на течността приятен вкус и аромат.

Това е хибриден сорт канабис, който се определя като индика. Отличителният сладък аромат на тропически сладкиш прави този щам любим на много хора. Основно ефектът на този сорт се изразява в постигане на успокояващо и релаксиращо усещане и подобряване на настроението.

CBDPro.bg – необятната Вселена на канабиноидите

В нашия онлайн каталог ви представяме изключително богато разнообразие от продукти, с които може да се докоснете до ефекта на канабиноидите. THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ е един от продуктите ни от колекцията на еднократните вейпове със съдържание на THCP.

Тези устройства предоставят лесен достъп до прием на съединения с различни действия, които се извличат от конопените растения. Ако проявявате любопитство към действието на канабиноидите, не се колебайте, а направете поръчка от нашия онлайн магазин.

 


Напишете отзив