Цвят Cereal Milk 50% THCP, CanaPuff, 1г-10г


  • Код на продукта: Цвят Cereal Milk 50% THCP, CanaPuff, 1г-10г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 20.80 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви Цвят Cereal Milk 50% THCP, CanaPuff, 1Гвисококачествен продукт, който ви предлага лесен начин да се докоснете до ефектите на известен сорт канабис и силен канабиноид. Комбинацията е представена от Cereal Milk – щам канабис, от който е извлечен цвета и 50% дестилат от THCP.

Това е съвдинение, което се смята, че има до 30 пъти по-мощен ефект от този на THC. Това го нарежда сред най-силните канабиноиди, които много хора предпочитат да употребяват, когато иска да постигнат пълно мозъчно опиянение.

По-изразените ефекти на THCP гарантират за потенциала на съединението при облекчаване на болка от различни хронични заболявания или лекуване на депресивни и тревожни състояния.

Ефектът от канабиноида започва да се изразява след като съединението се свърже с рецепторите на ендоканабиноидната система, която отговаря за постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Основно действието на THCP се изразява в постигане на релаксиращо усещане за тялото и силно мозъчно опиянение. По структура THCP наподобява THC, но ефектът на новия канабиноид е в пъти по-мощен.

Запознайте се със сорта Cereal Milk

Този щам марихуана ще ви върне назад в девството, за да опитате отново насладата от вкуса на зърнената закуска с мляко. Сортът притежава сладкия вкус на ванилия с привкус на цитрусови нотки и горски плодове, които подсилват богатия му ароматен профил.

Cereal Milk печели сърцата на много любители на канабиса, заради комбинацията от преживявания и ефекти, които доставя при консумация. Според експерти действието на сорта е съчетания между ефектите на сатива и индика. Много хора споделят, че консумацията на този сорт им доставя приятно болкоуспокояващо усещане и допринася за справянето с депресивни и тревожни състояния.

Този сорт съдържа определено количество ТHC, което варира в зависимост от използвания метод на отглеждане.

Потопете се в света на канабиноидите

Нашето портфолио е богато на продукти, които предлагат най-добрите сортове канабис в комбинация с най-мощните канабиноиди. Ние внимателни подбираме всеки артикул, който ще намерите в онлайн магазина на CBDPro.bg.

Aко искате да се докоснете до най-мощните ефекти на индустриалния коноп и съединенията, които се извличат от него направете го чрез консумацията на Цвят Cereal Milk 50% THCP, CanaPuff, 1Г. Направете поръчка от нас. Ние доставяме на територията на цялата страна.


Напишете отзив