Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г


  • Код на продукта: Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 20.80 лв.

Възможни вариантиДокоснете се до мощното действие на THCP с употребата на един от най-новите продукти в нашето портфолио - Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г. Този продукт се предлага под формата на цветове, които са добити от индустриалния коноп от сорта Tangie Banana. В допълнение към главите е добавен дестилат от 50% THCP.

Tова е мощно канабиноидно съединение, което предоставя 30 пъти по-силен ефект от този на THC. Двете вещества имат подобна структура и се характеризират с психоактивен ефект. Напоследък интересът към THCP е голям и се правят много изследвания, които разглеждат ефекта на съединението.

Повечето от тях доказват влиянието му върху ендоканабиноидната система в човешкия организъм. Действието му след като се свързване с рецепторите на тази система е много по-силно в сравнение с това на THC.

Поради тази причина THCP успешно успява да подпомогне балансирането на психическото и физическото състояние чрез осигуряване на релаксиращо действие за тялото и силно опиянение за мозъка.

Tangie Banana – ароматен и интересен сорт канабис

Представяме ви един много интересен сорт канабис, който е хибриден щам с доминираща сатива. Предполага се, че е създаден между кръстоска от Banana Sherbert и Tangie с вкус на портокал. Всеки, който се е докоснал до употребата на този сорт остава дълбоко очарован от ароматния профил на Tangie Banana, а небцето запомня лекия я му и нежен вкус.

Ако търсите щам, който да ви впечатли не само със силен ефект, но и с приятен плодов вкус, заложете на Tangie Banana. Ефектът му се изразява главно в силно психостимулиращо действие, еуфорично чувство, облекчаване на болката и подобряване на качеството на съня.

Доверете се на продуктите в онлайн магазина на CBDPro.bg

Нашето портфолио предлага лесен начин да се докоснете до ефектите на канабиноидите и различните сортове канабис. Ние сме подбрали интересни съчетания между известни щамове и един от най-силните канабиноиди – THCP.

Един от продуктите, които ви препечатваме е Цвят Tangie Banana 50% THCP, CanaPuff 1Г. Цветовете могат да се консумират под различни форми като най-добре е да подготвите цигара, която да изпушите.

Гарантираме ви, че този продукт ще ви достави уникални и мощни усещания. Подгответе се за силно мозъчно опиянение. Направете поръчка от нашия онлайн магазин още сега.


Напишете отзив