Wormhole Jump (Lemon Haze) 12% HHC-P, Cannastra 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 25.00 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви поредният интересен продукт от нашата колекция с глави от различни сортове канабис обогатени с HHCP. WORMHOLE JUMP (LEMON HAZE) 12% HHC-P, CANNASTRAви предлага лесен достъп до консумацията на цветове от сорта канабис WORMHOLE JUMP (LEMON HAZE).

Обогатени със силата на HHC-P, цветовете на този сорт предлагат едно наистина уникално преживяване. Очакваният ефект е приятно мозъчно опиянение подсилено от релаксиращо усещане, което преминава през цялото тяло и ви помага да освободите натрупания стрес.

Главите от сорта WORMHOLE JUMP (LEMON HAZE) са извлечени чрез спедиална техника, с която се запазват всички канабиноиди по тях, което гарантира силното действие при употребата на този продукт.

Какъв е ефектът на канабиноида HHCP

Това е новосъздадено съединение, което ударно проби на пазара на канабиноидите малко след своето създаване. За разлика от други съединения като CBD, THC и HHC, този канабиноид не се извлича от конопени растения, а е изкуствено създаден в лаборатория.

Въпреки това ефектът му остава мощен и най-често се характеризира като психостимулиращ. Действието на HHCP се изразява в силно мозъчно опиянение и релаксиращо телесно усещане. Все още се правят изследвания за точния ефект от употребата на този канабиноид, но резултатите до сега показват, че има сходство между структурата на HHCP и HHC, от къде се предполага и за прилики в действието на двете съединения.

Начин на употреба и дозировка на WORMHOLE JUMP (LEMON HAZE) 12% HHC-P, CANNASTRA 1Г

Цветовете на канабиса предоставят изключително много методи за консумация. Най-предпочитаният си остава свиването на цигари, в които да се съдържат малки парченца от цветовете на конопени растения.

За любителите на кулинарните експерименти предлагаме и друга алтернатива за употреба на продукта. Може да добавите част от цветовете към рецепта за кекс или курабии, за да си направите лакомство обогатено с канабиноиди.

Всеки един начин предлага свобода в избора на дозировка, която да отговори на вашите лични нужди и предпочитания. За новобранците препоръчваме да започва с по-малки и умерени дози.

Независимо дали търсите момент на релаксация, или естествен начин да подобрите настроението си, нашата колекция от продукти със съдържание на HHCP е подходяща за вас. Не се колебайте повече, а заявете вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив