Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ


  • Код на продукта: product_344
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 42.40 лв.Обичате ли сладки изкушения? А фенове ли сте на ефекта на канабиноидите? Предлагаме ви един продукт, който предлага най-доброто от двата свята.

Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ е ново попълнение в нашето портфолио, което съчетава сладкия вкус на череша и ефекта на канабиноид от ново поколение. THCP е съединение, което се предлага на пазара от скоро. По структура и действие наподобява THC, но молекулите му краят още много тайни и неподозирани ефекти.

Изследвайте действието на THCP

Любопитни ли сте да се докоснете до действието на ново съединение, което се извлича от конопените растения? Предлагаме ви малко повече информация за очаквания ефект от консумацията на THCP.

Това е канабиноид от ново поколение, който предлага над 30 пъти по-мощен ефект от този на THC. Действието му започва след като молекулите на канабиноида достигнат до рецепторите на едноканабиноидната система.

Ефектът, който се очаква след това се свързва с приятно еуфорично усещане, повишаване на настроението, физическа релаксация и освобождаване на напрежението от тялото.

THCP предоставя по-силен психоактивен ефект, като действието му се усеща постепенно. Най-висока интензивност се постига след около 1-2 часа след приема. Това усещане може да остане за дълъг период от време, което зависи и от броя желирани бонбони, които сте консумирали.  

Как да консумирате продукта

Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ вкус могат да бъдат използвани като средство за постигане на релаксация и отпускане, подходящи за тези, които търсят приятно усещане за спокойствие и удовлетворение.

Всяка бонбона предоставя 5 милиграма THCP, иновативен канабиноид с по-силен ефект от обичайния THC. Общото количество THCP в опаковката е 25 милиграма.

Продуктът предоставя лесен прием на канабиноида и възможността за дозировка според специалните нужди и предпочитания на всеки. Именно, индивидуалните дози правят този продукт удобен за консумация по всяко време и място.

Подарете си едно вкусно изживяване в света на канабиноиди от най-ново поколение. Опитайте Желирани Бонбони Череша, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ.

Как да се сдобиете с продукта? Много лесно – направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg, където предлагаме разнообразие от вкусове желирани бонбони със съдържание на THCP на достъпна цена.

Напишете отзив