Желирани Бонбони с Вкус на Ягода THCP, Canntropy, 10 броя x 1 мг


  • Код на продукта: product_273
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 48.00 лв.Представяме ви най-сладкият начин, по който може да си осигурите всички ползи от канабиноида THCP. Това са Желирани Бонбони с Вкус на Ягода THCP, Canntropy, 10 броя x 1 мг. Този иновативен продукт е предназначен за любителите на ефектите, които канабиса има.

Желираните бонбони, които ви предлагаме са специален продукт, който представлява комбинация между сладкия ягодов вкус и всички качества и действия, които канабидиола THCP притежава.

THCP, или тетрахидроканнабифорол е химическа формула на вещество, което наподобява THC и също се извлича от конопените растения. Това съединение се характеризира с подобни на THC ефекти. Предполага се за наличието на някои ползи от употребата на THCP, които са свързани с успокоителния ефект, който консумацията на този канабиноид има над нервната система.

Всяка опаковка съдържа 10 желирани бонбони, всеки с доза от 1 мг THCP. Тази дозировка позволява лесен контрол върху приема на канабиноида и е идеална за прохождащите в света на продуктите със съдържание на канабис както за тези, които предпочитат да приемат по-ниски дози.

Характеристики на канабиноида THCP

Основната роля на канабиноидите е възможността им да се свързват с ендоканабиноидната система. Тя отговаря за плавното протичане на всички процеси в тялото, които се извършват от другите системи и подпомага постигане на баланс в организма.

THCP също успява да достигне до ендоканабиноидната система и осигурява някои ползи, които са свързани с облекчаване на стреса и напрежението, по-лесна релаксация и подобряване качеството на съня.

Все още се правят проучвания с цел изследване на ефектите от THCP. Подобно на THC и този новооткрит канабиноид има психоактивно действие, което предполага, че трябва да бъдете внимателни с консумацията.

Желирани Бонбони с Вкус на Ягода THCP, Canntropy, 10 броя x 1 мг – качество и приятен вкус

Продуктът е изцяло разработен за вегани и вегетарианци, защото в него не се съдържат съставки с животински произход. Съдържанието представлява комбинация между малтитолов сироп, пектин, лимонена киселина, екстракт от стевия, оцветител за ягоди (E163), аромат на ягода, растително масло, глазиращ агент.

Към съдържанието на всяка желирана бонбона има 1г THCP. Този продукт предлага уникално съдържание между приятния ягодов вкус, който носи освежаващ ефект и канабиода THCP, който се характеризира с успокояващо действие.

Опитайте тази приятната комбинация Желирани Бонбони с Вкус на Ягода THCP, Canntropy, 10 броя x 1 мг само с няколко бързи клика в сайта на CBDPro.bg.


Напишете отзив