Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ


  • Код на продукта: product_343
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 42.40 лв.Върнете се към детството с любимите желирани бонбони, които обаче предлагат ново изживяване. Специално за порасналите деца, които обичат да се отдават на ефекта на канабиноидите, представяме Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ.

Това не са просто познатите ни от детството желирани бонбони. Продуктът е обогатен с THCP – канабиноид от ново поколение, който се характеризира с мощно действие.

Ние ви предлагаме един по-интересен начин да се отдадете на интензивните преживявания от приема на съединения с психоактивен ефект. Любопитни ли сте вече да разберете повече за продукта и неговия ефект?

THCP – какво знаем за съединението

Може би някои от вас вече са се докосвали до ефекта на THCP, други път чуват за съществуването на този канабиноид за пръв път. Съединението се извлича от конопени растения, но по-често се създава в лаборатория, защото извличането му е по-трудоемък процес.

По структура THCP наподобява THC, но ефектът на новото съединение е в пъти по-силен от колкото този на THC. A какво точно действие може да очаквате при консумацията на THCP?

Канабиноидът доставя на организма леко и приятно еуфорично усещане, допринася за физическата релаксация и отпускане на стреса. Подобно на THC, съединението също има психоактивен ефект и причинява мозъчно опиянение.

Консумирайте THCP по лесен и приятен начин

Ние от CBDPro.bg ви предлагаме богата селекция от продукти, с които да се докоснете до ефекта на THCP по приятен и лесен начин. Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ е един от любимите ни продукти, който впечатлява с наситен вкус на зелена ябълка, предоставяйки освежаваща и сладка наслада с всяка следваща бонбона.

Продуктът е опакован в индивидуални дози от 5 милиграма THCP на бонбона, което улеснява контрола върху дозирането. Това предоставя възможност за консумация, която да отговаря на вашите специални нужди и предпочитания.

Действието на бонбоните се усеща постепенно, като връхната точка достига след до 1-2 часа след употребата на продукта.

Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ могат да бъдат използван като средство за постигане на релаксация и отпускане и подходящи за тези, които търсят приятно чувство на спокойствие и удоволствие.

Ако и вие търсите нови приятни преживявания, поръчайте желирани бонбони с любимите си вкусове от нашия онлайн магазин.

 

Напишете отзив