Желирани THCP Червеи, Ябълка, 10 броя, 50 МГ


  • Наличност: 2-3 дни
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.60 лв.Представяме ви изключително интересния и вкусен продукт, който ще ви отведе на вкусно канабиноидно изкушение. Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ е чудесен начин за прием на канабиноиди.

Специално за всички любители на действието на канабиса, които не пушат, а търсят друг, по-приятен начин за прием на канабиноиди, включихме в нашия асортимент желирани бонбони със съдържание на различни съединения.

Днес ви представяме Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ – вкусно изкушение, което ще задоволи апетита ви за сладко и ще ви подари приятните ефекти на THCP.

С приема на тези желирани бонбони получавате лесен и достъпен начин да се отпуснете и релаксирате по време на деня или вечер, когато искате да се отдадете на заслужена почивка. Наслаждавайки се на вкуса на зелена ябълка, който бонбоните имате, вие също ще успеете да се възползвате от ползите на THCP.

Върнете се в безгрижното детство с Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ

Тези сладки изкушения ще ви върнат във времето, когато сте били деца и сте нямали никакви грижи на главата. Консумацията на Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ ще ви върне в един безгрижен свят на спокойствие и наслада. Този ефект се дължи не само на познатия и леко кисел вкус на зелена ябълка, но и на положителния и мощен ефект на канабиноида THCP.

Как действа THCP

Желираните бонбони, които ви предлагаме, съдържат THCP – новооткрит канабиноид, който е около 30 пъти по-мощен и с по-дълготрайни ефекти от THC. Подобно на други канабиноидни съединения THCP също се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система.

По този начин се създава ефект, който предизвиква усещане за еуфория, физическа релаксация и приповдигнато настроение. Действието на THCP действа благоприятна в посока подобряване на настроението и качеството на съня.

Приемът на продукти със съдържание на THCP помага за освобождаване на ежедневния стрес и напрежение. Този канабиноид е подходящ за постигане на приятна физическа и психическа релаксация.

Най-вкусният начин, чрез който да се докоснете до ефектите на THCP е консумацията на Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ. Направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Напишете отзив