Желирани THCP Червеи, Ягода, 10 броя, 50 МГ


  • Наличност: 2-3 дни
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.60 лв.Фен ли сте на канабиноидните изживявания? Предизвикваме ви да опитате най-новият продукт в нашето портфолио - Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя. Представяме ви един интересен и вкусен начин, по който да се потопите в света на канабиноидите.

Насладете се на желираните червеи с вкус на ягода и подарете на небцето си приятно изживяване. В продукта се съдържат 10 броя желирани червеи, а във всеки от тях има 50 мг съдържание от канабиноида THCP.

Дори само едно червейче е достатъчно да ви отведе на интересно и продължително пътешествие в света на канабиноидите. Желираните бонбини и червеи стават все по-известни сред храните със съдържание на съединения извлечени от конопени растения.

Тези продукти предлагат лесен и приятен прием на канабиноиди, което е предпочитано от фенове на канабис изживяванията, които избират един по-здравословен начин за консумация.

Потопете се в света на главозамайващия ефект на THCP като опитате Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя. А ето и какво за какво действие да бъдете готови.

Мощните ефекти на THCP

Съединението THCP наподобява по структура THC. Ефектът му също е подобен, но с до 30 пъти по-мощно и продължително действие. Това е чудесна новина за всички любители на канабиса, които го употребяват заради еуфоричния и психоактивния му ефект.

Ако действието на THC не ви е достатъчно, то е време да опитате THCP. Новият канабиноид обещава по-продължително и мощно действие, което е представено от силни вълни на еуфория, приповдигнато настроение и приятна физическа релаксация.

Тези ефекти имат положително действие върху тревожните и депресивни състояния. Консумацията на THCP е подходяща за моментите, в които се чувствате уморени и искате да се потопите в блажена почивка.

Молекулите на канабиноида се свързват с рецепторите на еднокранабиноидната система и подпомагат постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Наситен свеж ягодов вкус

Към всички изброени качества на продукта можем да добавим наситения ягодов вкус, който е черешката на тортата в изживяването при консумация на Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя.

Това допринася за положителното действие на желираните червеи и ги прави любимо сладко изкушение на феновете на ягодовия вкус. Ако и вие сте сред тях направете поръчка на желираните ягодови червеи от CBDPro.bg.

 

 

Напишете отзив