AC-DC 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ


  • Производител:Apple
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Вълнувате ли се да се докоснете до ефекта на канабиноиди от най-ново поколение. Представяме ви един изключителни интересен продукт, който ще ви даде тази възможност. Това е AC-DC 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ – еднократен вейп, който съдържа комбинация между HHCP и терпени извлечени от сорта канабис AC-DC.

Този уникален състав доставя интересна палитра от ефекти, които се изразяват главно в приятно мозъчно опиянение и релаксиращо усещане за тялото. Ако това е действието, което търсите, със сигурност ще сте любопитни да разберете повече за характеристиките на компонентите, които се съдържат в продукта.

HHCP – канабиноид от ново поколение

Течността на еднократния вейп съдържа 96% дестилат от канабиноида HHCP. Може би повечето от вас не са запознати с това съединение, защото то е създадено сравнително скоро. Този канабиноид не се извлича по естествен начин от конопените растения, а се прави чрез хидрогениране на THCp в лаборатория.

HHCP наподобява много по структура и ефект на друг любим канабиноид – HHC. Както знаете съединението има изключително мощен психоактивен ефект, което го прави по-предпочитан дори пред THC, когато става въпрос за канабиноид със психостимулиращо действие.

Ефектът на HHCP все още се изследва, но поради сходството му с HHC, се очаква действието на съединението също да се изразява в мозъчно опиянение и повишена психоактивност.

AC-DC – сорт канабис, а не рок група

Този сорт канабис не е кръстен на известната рок група. Наименованието му е абревиатура на Алтернативен канабиноиден диетичен канабис. AC-DC прави впечатление на любителите на канабиса поради високото си съдържание на CBD.

Щамът не причинява почти никакви психоактивни ефекти, а основното му действие се изразява в отпускане на тялото, релаксиращо усещане и успокоение на симптоми свързани с тревожност и стрес.

AC-DC е подходящ за хора, които се борят с безсънието, защото подпомага постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Най-добрият начин да се докоснете до комбинацията между HHCP и сорт AC-DC е, чрез употребата на еднократни вейпове. Тези устройства предоставят лесен и достъпен прием на канабиноидни съединения и конопени терпени.

По този начин може да следите дневната доза, за дас удовлетворите личните си нужди и предпочитания.

Разгледайте богата селекция на CBDPro.bg от еднократни вейпове с различни вкусове. Ние гарантираме бърза и качествена доставка.

 


Напишете отзив