Amnesia 10% THCP, 1г-10г


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.20 лв.

Възможни вариантиЗапознайте се с един от най-новите продукти в портфолиото на CBDPro.bg, който има значително съдържание на THCP - Amnesia 10% THCP, 1г. Основният компонент в състава на продукта е Amnesia – един от най-търсените сортове канабис в световен мащаб.

Комбинацията между THCP и Amnesia предлага уникално изживяване за най-големите любители на канабиса. Продуктът се предлага под формата на глава от марихуана, която тежи 1г. Това ви дава свобода да консумирате Amnesia 10% THCP в най-подходящата за вас доза и начин. Може да свиете цигара, да добавите в рецепта или да използвате за наргиле.

THCP – новооткрит канабиноид

THCP е наскоро открито съединение, което се извлича от канабиса. По структура и ефект наподобява изключително много THC, което подсказва и за сходното действие на двата канабиноида.

Все още се провеждат изследвания относно потенциалните ползи от употребата на THCP. Основно те се изразява в постигане на успокоение на нервната система, освобождаване на нежелания стрес, управление на тревожността и подобряване на качеството на съня.

Някои изследвания показват мощното действие на THCP за успокоение на болките в мускулите, възпаления, спазми и болки и неразположения причинени от хронични заболявания. Много хора споделят, че THCP също помага и при гадене.

Въпреки сходния ефект с този на THC, при THCP се наблюдава по-плавно действие, което настъпва в продължение на няколко минути. По този начин се създава ефект на релаксация и отпускане на тялото, който може да ви помогне да се успокоите в напрегнати ситуации.

Amnesia – комбинация от запомнящи се аромати

Сортът Amnesia е ценен от любителите на канабис изживяванията поради това, че предлага балансиран ефект между еуфория и дълбока релаксация. В днешни дни често се появяват нови хибриди канабис, но Amnesia остава предпочитан сорт и поради приятния си аромат.

Този вид канабис е лесно разпознаваем по сладникавите цитрусови нотки. Тези леки и свежи вкусове предлагат приятно изживяване за сетивата и помагат за постигане на по-добро отпускане.

Всеки нов откривател на света на канабиса трябва да се докосне до вкуса и ефекта на Amnesia. Предлагаме ви да го направите като опитате Amnesia 10% THCP, 1г. Комбинацията от известният сорт канабис и THCP предлага силно действие, което ще ви помогне да се докоснете до ползите и психоактивния ефект от употребата на един от най-новооткритите канабиноиди.

Само няколко бързи клика ви делят от поръчката на този интересен продукт.


Напишете отзив