Балсам за коса ускоряващ растежа с CBD


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.00 лв.Търсите ли природен начин, с който да ускорите растежа на вашата коса? Представяме ви Балсам за коса ускоряващ растежа с CBD, с който да подсилите растежа на вашата красива коса. Този уникален продукт съдържа активно съединение на канабидиол, който се извлича от растението коноп.

Това е един от двата основни канабиноид, който за разлика от THC няма психоактивно действие и се характеризира с много ползи за здравето. Продуктът има много положителни действия, които го правят изключително подходящ начин за грижа за косата с цел стимулиране на растежа на косъма.

Натуралният балсам се нанася на влажна коса след измиването на шампоана по дължина на косъма. След нанасяне оставете балсама за няколко минути да подейства на косата ви и след това я изплакнете.

Балсам за коса ускоряващ растежа с CBD, който ви предлагаме в портфолиото на CBDPro.bg е чудесен продукт за ежедневна грижа за косата и скалпа. Подходящ е за различни типове коса, включително суха, омазнена, тънка, права, къдрава, боядисана.

Съдържание на Балсам за коса ускоряващ растежа с CBD

Съдържанието на този продукт се състои изцяло от естествени съставки. Основно това са масло от авокадо, масло от шеа, масло от семена на рацин, екстра върджин масло от семена на Cannabis Sativa “L”, пчелен восък, екстракт от хмел, екстракт от коприва, екстракт от розмарин, канабидиол.

Балсамът съдържа обогатен комплекс от витамини, масла и антиоксиданти, които помагат за заздравяване на косъма на косата, предотвратяване на накъсвания на косъма и за поддържане на здравословен блясък и мекота.

Най-важната съставка в балсама е CBD. Този канабиноид се известен с многото си благоприятни действия за организма. Някои от тях имат положително влияние и върху състоянието на косата. Най-често те се изразяват чрез успокояващото действие на CBD, което също подпомага за успокояване на скалпа при раздразнения и сърбеж.

Този продукт се препоръчва и поради свойствата си свързани със засилване на растежа на косата чрез подхранване на космените фоликули и стимулиране на циркулацията на кръвта в скалпа.

Доврете се на продукти със съдържание на CBDPro.bg

Нашето портфолио представя необятна Вселена от продукти, които носят ползите на CBD. Балсам за коса ускоряващ растежа с CBD е една от многото уникални комбинации, с които може да се докоснете до ефекта на канабидиола.

Разгледайте още какво сме подбрали в нашия асортимент и направете поръчка.


Напишете отзив