Батерия за вейп, 510 резба


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 29.90 лв.Батерия за вейп, 510 резба представлява елемент от вейп устройство, който осигурява захранването на електронната цигара. Батерията е ключов елемент за използването на подобен вид устройства. Благодарение на нея се предоставя енергия на изпарителя, където течността се превръща в пара, която се вдишва от потребителя на устройството.

Както името посочва това е батерия с резба 510. Това е най-често използваната резба за захранването на вейпинг устройства и електронни цигари, защото предоставя стабилно и сигурно свързване между батерията и устройството.

Батериите, които се използват при този тип устройства могат да са вградени или отделени. По този начин потребителите имат избор между вейп с поставена батерия, която не може да се сменя, а само зарежда или устройство с сменяема батерия, които също могат да се зареждат.

Какви са характеристиките на Батерия за вейп, 510

Важно е да се отбележи, че батериите за вейп с 510 резба често използват литиево-йонни клетки за да осигурят енергия. Друга важна характеристика на батерията е капацитета. Той се измерва в милиамперчаса и е величина, която определя колко дълго батерията може да издържи преди да се изтощи.

Обикновено 510 резбовите батерии издържат до 320mah. След като това време мина, батерията се изтощава и трябва да бъде презаредена. Батерията се зарежда с помощта на зарядно или USB кабел. В продукта, който ви предлагаме няма включени зарядни устройства.

Дизайна на батерията е компактен, удобен и подходящ за лесно пренасяне. Батерията е изработена от лек и дискретен материал, който осигурява удобство при поставянето ѝ.

На батерията има поставен диод, който показва оставящия ѝ живот. Така може да следите още колко време ще може да използвате устройството, преди да трябва да го заредите. По този начин може да избегнете неприятни изненади по време на път или когато сте някъде, където нямате възможност да заредите батерията.

Батерия за вейп с 510 резба са важна част от вашето вейп устройството, която осигурява захранване и възможност за персонализация на потребителския опит. Поради важната роля на батерията е от значение да се избере батерия, която отговаря на вашите нужди и предпочитания.

В портфолиото на CBDPro.bg ще намерите още важни аксесоари, с които да подобрите вейп изживяването си и приема на канабиноиди чрез тези устройства.

 

 


Напишете отзив