Berry Gelato, HHCP Eднократен вейп, 1ml


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.Опознайте Вселената на канабиноидите като се насладите на продуктите, които ще намерите в CBDPro.bg. Едно от най-новите ни попълнения е Berry Gelato, HHCP Eднократен вейп, 1ml комбинация между HHCP и ароматния сорт канабис Berry Gelato.

Заинтригувахме ли ви? Всъщност има защо да се вълнувате, тъй като този еднократен вейп предлага лесен и приятен начин да се докоснете до ефекта на един от най-новосъздадените канабиноиди – HHCP.

HHCP е съединение, което не се извлича от конопените растения, а е създадено по синтетичен начин в лаборатория чрез хидрогениране на THCP. Структурата на HHCP наподобява тази на HHC, което подсказва, че двата канабиноида има сходно действие.

Може би знаете, че HHC е известен със своят мощен психоактивен ефект, който много хора определят като по-силен дори от този на THC. Все още се провеждат изследвания относно действието на HHCP, но се смята, че то се изразява в постигане на релаксиращо усещане за тялото и опиянение за мозъка.

Главно ефектът се дължи на свързването на канабиноида с рецепторите на ендоканабиноидната система, която отговаря за постигане на баланс между психическото и физическото състояние.

Освен новосъздаденият канабиноид, съдържанието на продукта е представено също от сорта канабис Berry Gelato. Следва да ви разкажем малко повече за него.

Какво е специалното на сорта Berry Gelato

Представяме ви хибридния сорт канабис с доминираща индика. Berry Gelato е щам със силен психоактивен ефект, който действа в посока отпускане на тялото и освобождаване на събралото се напрежение.

Този сорт се отличава с приятен плодов аромат и свеж вкус, който допринася за насладата при употреба. Berry Gelato съдържа 21% THC и в комбинация с друг психостимулиращ канабиноид може да има много мощен ефект.

Предимства на еднократния вейп

Вейп устройствата осигуряват бърз и лесен прием на канабиноиди. Те могат да се използват по всяко време и на всяко място. Еднократните вейпове позволяват да следите дневния си прием и да го контролирате според вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Продуктът Berry Gelato, HHCP Eднократен вейп, 1ml предлага приятен начин да се докоснете до действието на комбинацията между сорта канабис Berry Gelato и HHCP. Не пропускайте да се насладите на мекия и нежен вкус на това съчетание и да се потопите в света на канабиноидите.


Напишете отзив