Blue Widow 40% HHCP, Canapuff, 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 19.10 лв.

Възможни вариантиBlue Widow 40% HHCP, Canapuff, 1Г е изключителен продукт, който ви предлага да се докоснете до комбинация между новосъздаден канабиноид и терпени извлечени от популярен сорт канабис. Ако това ви звучи примамливо, то със сигурност трябва да се запознаете с този продукт в по-големи детайли.

Продуктът е е част от селекцията Canapuff, която предлага разнообразни начини за консумация на различни канабиноиди и лесен достъп до тяхното действие. За обогатяване на вкуса, към дестилата са добавени и терпени извлечени от различни сортове канабис.

В състава на Blue Widow 40% HHCP, Canapuff, 1Г се включват 40% HHCP и екстракт от цвета на сорта марихуана Blue Widow. За да придобиете най-точна представа за очаквания ефект от употребата на този продукт трябва да знаете какво е HHCP.

Това съединение е синтетично направено в лаборатория и представлява канабиноид, който е сходен по структура и ефект на HHC. Поради скорошното създаване и разпространение на HHCP не се знае много за ефекта на канабиноида.

Знае се, че HHCP също спада на групата на канабиноидите с психоактивен ефект. Действието на HHCP е възможно да се изразява в мозъчно опиянение и релаксиращо усещане за тялото.

Ефектът на Blue Widow е по-слабо изразен. Основаната роля, която сорта канабис има в състава на продукта е придаването на приятен вкус и аромат.

Blue Widow – какво прави сорта специален

Това е един от най-известните сортове канабис, от които се извличат терпени. Причината е, че този сорт е кръстоска между Blueberry и White Widow, което подсказва за интересното му комбинирано действие.

Ефектът на Blue Widow се изразява в съчетание между успокояващи и повдигащи настроението усещания. Друга причина, поради която този сорт става много известен е лекият му и сладникав вкус на цитруси и бор.

Blue Widow е често употребяван, заради положителното му действие за облекчение на симптоми при депресивни и тревожни състояния.

Заявете вашата поръчка от CBDPro.bg

В нашия онлайн магазин ще намерите богато разнообразие от продукти от серията Canapuff. Това е продуктова гама, която включва еднократни вейп устройства, които предлагат лесен прием на канабиноиди в обогатени с вкусове на различни сортове канабис.

Сигурни сме, че ще намерите своите любимци сред многото предложения от вейп устройства. Разгледайте нашето портфолио и заявете вашата доставка.

 


Напишете отзив