Бонусна система

Представяме ви нашата нова и иновативна функция - "Добави приятел" в нашия онлайн магазин CBDPro! Тази уникална възможност не само ви дава възможността да споделите своето CBD преживяване с близките ви, но и да се наслаждавате на изключителни отстъпки за вашия следващ пазар.

Процесът е лесен и пълен с предимства:

  1. Регистрация с Реферален Линк: При регистрация на нов профил чрез вашия реферален линк, вие, като собственик на линка, ще получите промо код за 20% отстъпка. Още повече, поканения от вас приятел ще получи код за 20% отсъпка. Този код е валиден за следващата ви поръчка и е активен в продължение на 7 дни. Използвайте го и се възползвайте от изгодната отстъпка.
  2. 25% Отстъпка за Пет Приятели: Ако успешно регистрирате пет нови приятели, ще получите промо код за постоянна 25% отстъпка. Този код е вечен и може да бъде използван по всяко време за вашите бъдещи покупки. След като получите този постоянен код, няма да ви предоставяме нови промо кодове, тъй като този е неограничен и постоянен.
  3. Лесно Управление в Потребителския Профил: Вашите спечелени промо кодове са лесно достъпни във вашия потребителски профил. Просто отидете в раздела "Моите неща" -> "Кодове за отстъпка". Там ще намерите бутон "Приложи" срещу всеки код, който можете да използвате при следващата си поръчка.

Не пропускайте възможността да споделите CBDPro с вашите приятели и семейство и да се насладите на ексклузивни отстъпки. За да изпробвате новата функция и да разгледате вашите промо кодове, посетете https://cbdpro.bg/coupon. Освен изгодите, "Добави приятел" стимулира общността и споделянето на позитивни впечатления. Всичко това е лесно достъпно във вашия потребителски профил. Открийте удоволствието от споделянето и наслаждаването на качествени продукти на CBDPro!