Cannapuff Pound Hammer 96% HHCP, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Специално за феновете на вейп устройствата представяме Cannapuff Pound Hammer 96% HHCP, 1МЛ. Това е едно от новите попълнения в нашето портфолио, което предлагат изключително висок процент дестилат от HHCP обогатен със приятен свеж аромат на плодове.

В еднократния вейп се съдържат 96% от синтетичния канабиноид HHCP и 4% терпени. Това съчетание доставя мощна доза, която се характеризира със силно действие и портокалов вкус и аромат.

Какви са характеристиките на Cannapuff Pound Hammer 96% HHCP, 1МЛ

Устройството предлага изключително лесен и удобен начин за прием на канабиноиди. Това прави Cannapuff Pound Hammer 96% HHCP, 1МЛ предпочитан за всеки любител на канабис, защото позволява да регулирате дневната си доза според вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Обемът на вградения патрон, в която се съдържа течността е 1 МЛ. Капацитетът на батерията на устройството е 350 mAh, което е достатъчно за около 250 дръпвания само с едно зареждане. Пълнителят съдържа количество, което ще ви стигне за около 450 дръпки. Сами решавате колко често и с каква интензивност ще използвате вейп устройството. Тези вйп писалки могат да се презареждат със зарядно устройство, но не предлагат възможността за смяна на пълнителя.

Какво е действието на HHCP

HHCP представлява изкуствено създаден канабиноид, който има много сходен на THC ефект. Това ново съединение се получава от чрез хидрогениране на THCp, което му придава подобно действие. В съдържанието на новото вещество се съдържат и други канабиноиди.

Комбинацията между тях осигурява интересният ефект от употребата на HHCP, който се изразява главно в чувство на интензивна релаксация, намаляване на стреса и тревожността, повишаване на апетита и подобряване на настроението.

Потребителите на този канабиноид описват действието му като по-мощно и дълготрайно от това на HHC. Интересното при HHCP е, че въпреки силният му ефект, употребата му не се характеризира с психоактивно действие подобно на THC.

Ако и вие сте любопитни да опознаете още по-добре света на канабиноидите, разгледайте портфолиото на CBDPro.bg. Там ще намерите богата селекция от продукти, които съдържат както естествени така и синтетични канабиноиди.

Cannapuff Pound Hammer 96% HHCP, 1МЛ е един от най-често поръчваните продукти, който предлага лесен и удобен прием на HHCP.


Напишете отзив