Canntropy Purple Haze,15% HHCP, 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 26.00 лв.

Възможни вариантиТърсите ли ароматни цветове от индустриален коноп? Представяме ви Canntropy Purple Haze,15% HHCP, 1Г чудесен начин, по който да се докоснете до ефектите на канабиса под подходяща за вас форма.

Продуктът, който ви представяме или тегло от един грам и съдържа глави от сорта коноп Purple Haze, който стана популярен сред потребителите със своя сладко-кисел земен аромат. Цветовете са обогатени с 15% дестилат HHCP.

Дори и най-големите любители на канабиса може би не са запознати със съединението HHCP. Това е синтетично създаден канабиноид, който се е получил след хидрогениране на THCp. Поради тази причина новият канабиноид превъзхожда по действие THCP,  но интересното при HHCP, че не се характеризира с психоактивно действие.

Какъв е очаквания ефект от HHCP

Съединението HHCP, което представлява синтетичен канабиноид се свързва с рецепторите CB1 повече от 30 пъти по-силно от THC.  Поради тази причина употребата на HHCP води до по-силно опиянение.

Ефектът от приема на този канабиноид под каквато и да е форма се определя като приятно чувство за релаксация, което помага за намаляване на стреса и тревожността. Друго основно действие, което може да очаквате след употреба на HHCP е повишаване на апетита.

Много хора споделят, че това съединение има ключова роля за подобряване на настроението, което го прави алтернативен начин за справяне с депресивни и тревожни състояния. При употребата на HHCP може да се наблюдава и силен еуфоричен ефект.

Какво прави сорта Purple Haze специален

Purple Haze представлява сорт канабис от вида сатива, който става много популярен по нестандартен начин. Този сорт е възпят в песента на Джими Хендрикс от 1967 г. - Purple Haze. Действието на канабис с това име е комбинация между отпускане на тялото и повдигане на настроението, което води до еуфория.

Този сорт е високо ценен от много потребители на канабиса поради свойствата си да стимулира креативността и приятното чувство за удовлетворение през целия ден. Не на последно място, вкуса и аромата на Purple Haze са част от характеристиките, които правят този сорт любим на мнозина.

Време е и вие да изследвате вкуса и действието на Purple Haze. Може да се докоснете до цвета на този сорт като направите поръчка на Canntropy Purple Haze,15% HHCP, 1Г от CBDPro.bg.


Напишете отзив