DisPod – OG Kush THCP 2МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 119.00 лв.Търсите ли лесен и удобен начин за употреба на канабиноиди? Добре дошли онлайн магазина CBDPro.bg, където ще намерите богата селекция от разнообразни продукти, чрез които да си набавите много приятен прием на най-популярните вещества, които се извличат от растението канабис.

DisPod – OG Kush THCP 2МЛ е един от най-новите артикули в нашето портфолио, който представлява еднократен вейп със съдържание от CBG и THCP. Това, което прави продукта специален е, че канабиноидите в него са извлечени от специалния сорт канабис OG Kush.

Така чрез употребата на това вейп устройство вие ще може да се докоснете до свежия вкус и аромат на този сорт и също да се докоснете до ефекта от комбинацията между CBG и THCP.

Състава на DisPod – OG Kush THCP 2МЛ е представен от 82% CBG, 10% THCP и 8% терпени. Това съчетание от канабиноиди осигурява богата палитра от различни ефекти, които имат положително действие за постигане на баланс между психическото и физическото състояние.

DisPod – OG Kush THCP 2МЛ – действие и отличителни качества

За да се запознаете с действието на този еднократен вейп трябва да ви разкажем малко повече за ефекта на канабиноидите, които се съдържат в него по отделно. CBG – канабигерол е съединение, което се извлича от конопените растения. Изследванията за неговото действие са на сравнително ранене етап, но посочват, че този канабидиол има потенциални ползи.

В голяма степен те са обвързани с противовъзпалителните свойства, които CBG проявява. По този начин, чрез приема на този канабидиол може да получите облекчение при хронични заболявания или възпаления.

THCP e друго съединение, което има сходно действие с това THC. Както знаете този канабидиол се характеризира с психоактивен ефект. Комбинацията между двете съединения помага за постигане на отпускане на психическо и физическо ниво и също така повдига настроението, което е добро решения за състояния на депресия и тревожност.

Другата отличителна характеристика на продукта е сорта канабис, от който са извлечени канабиноидите. OG Kush е хибрид с уникален терпенов профил, който има запомнящ се аромат на дизел примесен с подправки. Този сорт е много подходящ за консумация с цел отпускане на тялото и напрежението след тежък стресов ден.

Ако и вие се нуждаете от такава подкрепа може да направите поръчка на DisPod – OG Kush THCP 2МЛ от нашия онлайн магазин.


Напишете отзив