Double Bubble OG, 50% HHCP, Canapuff 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 20.80 лв.

Възможни вариантиДобре дошли в необятната Вселена на канабиноидите. В онлайн магазина на CBDPro.bg ще намерите богата селекция от продукти под различни форми, с които да се докоснете до действието на различни сортове канабис и съединенията извлечени от тях.

Double Bubble OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г е поредният интересен продукт в нашия асортимент, който се предлага под формата на цветове от индустриален коноп. Сортът, от който са извлечени се нарича Double Bubble OG и е добре известен сред любителите на канабиса.

Това, което прави продукта наистина специален е наличието на 50% дестилат от HHCP. Може би някои от вас за пръв път чуват за този канабиноид. Причината е, че съединението е създадено наскоро.

За разлика от THC и HHC, това съединение не се извлича от конопените растения, а е създадено в лаборатория. Структурата и ефекта на HHCP наподобяват тези на HHC. От тук можем да си направим извод за действието на новосъздадения канабиноид, което също се изразява в силен психиактивен ефект.

Други основни проявления на действието на консумацията на HHCP са постигането на релаксиращо усещане за тялото, освобождаване на напрежението и стреса, подобряване на настроението, увеличаване на апетита. Много хора споделят, че подобно на други канабиноиди и HHCP също допринася за подобряване на качеството на съня.

Какво знаем за сорта Double Bubble OG

Името на сорта подсказва за неговия приятен аромат и вкус на дъвка. Този щам има произход на индика и се характеризира с ефекта на силно еуфорично опиянение. Сортът е много разпространен, поради причината, че се отглежда лесно и не изисква много грижи. Чарът на Double Bubble OG се дължи на широко разперените, тъмнозелени листа, които привличат погледите и интереса на любителите на канабиса.

Този щам съдържа 18% THC. Комбинацията между Double Bubble OG и друг психоактивен канабиноид предоставя много силно еуфорично и психоактивно действие.

Double Bubble OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г – предимства на продукта

Нашите експерти избраха да включат Double Bubble OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г в портфолиото на CBDPro.bg поради това, че се предлага под формата на цветове. Това позволява пълна свобода при начина на употреба и дава възможност на любителите на канабис да задоволят личните си нужди и предпочитания.

Доверете се на нашия избор и направете поръчка от нашия онлайн магазин.

Напишете отзив