Double Bubble OG 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ


  • Наличност: Наличен
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Готови ли сте да опитате ефекта на ново поколение канабиноиди. В онлайн каталога на CBDpro.bg ви предлагаме подбрана селекция от еднократни вейпове, които имат съдържание от канабиноиди в комбинация с терпени извлечени от различни сортове канабис.

Представяме ви един от най-новите продукти в тази категория. Това е Double Bubble OG 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ – вейп устройство с мощен ефект, който се дължи на високото съдържание на новосъздаден канабиноид.

С голямо вълнение ви представяме HHCP – синтетично създадено съединение, което наподобява по структура и ефект HHC. Може би някои от вас вече са се докосвали до действието на HHC и са добре запознати с мощното психоактивно усещане, което доставя.

Именно подобен е ефектът и при употребата на HHCP. Този канабиноид, както и други подобни на него съединения има положителен ефект при облекчаване на симптоми на депресия и тревожност, както и при борба с безсънието.

Какво знаем за сорта Double Bubble OG

Този сорт представлява хибриден щам, който произлиза от Bubble Gum. Double Bubble OG се отличава с феноменалният си аромат на розова дъвка, който придава на сорта освежаващ ефект. Сортът се определя като индика, което подсказва за еуфоричното и опияняващо действие, което има.

Double Bubble OG не само печели сърцата на много любители на канабиса, а и успява не веднъж да покори наградата за най-добър сорт канабис през 90-те години.

Double Bubble OG 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ – предимства на продукта

Този продукт се предлага под формата на презаредимо вейп устройство, което ви предлага лесен достъп до ефекта на комбинацията между канабиноида HHCP и терпени извлечени от сорта канабис Double Bubble OG.

Double Bubble OG 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ може да се презарежда с кабел, но не може да се зарежда с нов пълнител след като течността свърши. Въпреки това този начин на консумация на HHCP e много удобен и предлага лесно проследяване на дневната доза, която приемате.

В нашето портфолио сме подбрали и други интересни комбинации между канабиноиди и различни сортове канабис. Разгледайте нашите предложения и изберете любимите ви вкусове. След това направете поръчка и в най-скоро време ще се докоснете до ефекта на HHCP.


Напишете отзив