Durban Poison, 50% HHCP, Canapuff 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 20.80 лв.

Възможни вариантиDurban Poison, 50% HHCP, Canapuff ви предлага уникалната възможност да се докоснете до ползите и ефектите на един много популярен сорт канабис и канабиноид от най-ново поколение. Продуктът се предлага под формата на цветове на канабис, които са извлечени от сорта Durban Poison.

Всяка една глава е обогатена с дестилат от HHCP. Много от любителите на марихуаната все още не са се докосвали до този канабиноид, защото той е създаден относително наскоро.

HHCP не се извлича от цветовете на индустриалния коноп както CBD или THC. Съединението е създадено в лаборатория чрез хидрогениране на THCp. По структура и по ефект HHCP наподобява много на HHC.

Знаейки това можем да направим заключението, че този канабиноид също спада към семейството на психоактивните съединения. Ефектът на HHCP основно се изразява в интензивна релаксация, намаляване на стреса и тревожността, повишен апетит и значително подобряване на настроението. Отделно консумацията на HHCP в комбинация със сортове канабис, в които има голямо съдържание на THC, може да доведе до силно еуфорично чувство.

Много изследвания показват, че действието на HHCP е много по-дълготрайно в сравнение с това на HHC.

Запознайте се с уникалния сорт Durban Poison

Името подсказва, че този сорт произхожда от град Дърбан, който се намира в Южна Африка. Сортът придобива популярност, заради сладникавия си вкус и аромат. Ефектът от консумацията на Durban Poison се изразява в ободряващо и еуфорично действие, което повишава продуктивността и креативността.

Много хора споделят, че употребата на този щам марихуана им помага за по-лесно преодоляване на стресови ситуации в ежедневието. Това е един от най-разпространението сортове канабис в света, поради лесното му извличане от индустриалния коноп.

Durban Poison, 50% HHCP, Canapuff 1Г – предимства на продукта

Продуктът се предлага пос формата на цветове, които са извлечени от сорта Durban Poison. Преди да бъдат пакетирани цветовете са обогатени с 50% дестилат от канабиноида HHCP. Тази комбинация доставя мощно действие, а главите позволяват да употребявате конопа по различни форми като например чрез свита цигара или като добавите част от цветовете в рецепта за кекс или курабийки.

Всички продукти, които се предлагат под формата на цветове са много подходящи за прием на канабиноиди според индивидуална доза, която да отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Ако сте заинтригувани от този продукт, не се колебайте, а заявете вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив