Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Докоснете се до ефекта на една мощна комбинация между новооткрития канабиноид HHCP и известният сорт канабис Durban Poison. Продуктът, който ви предлагаме има формата на еднократен вейп със съдържание от 96% HHCP и 4% терпени извлечени от Durban Poison.

Наименованието Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ подсказва за съдържанието на течността и нейното количество. Вейп устройството съдържа около 450 дръпки като продължителността на използването му зависи изцяло от вашите лични предпочитания и нужди.

Този тип прием на канабиноиди е много подходящ за всеки, които иска да следи дневната си доза. Устройството е презаредимо, но след като течността свърши, пълнителя не може да се замени с нов.

HHCP – канабиноид от ново поколение

Представяме ви най-новото попълнение в семейството на канабиноидите. Съединението HHCP е получено по синтетичен начин хидрогениране на THCp. От тук можем да заключим, че двата канабиноида имат подобна структура и действие.

Ефектът от употребата на HHCP все още се изследва. До този момент се знае, че канабиноида успешно се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система, която отговаря за постигане на баланс между психическото и физическото състояние.

HHCP има силен психостимулиращ ефект, който се изразява в отпускане на тялото и опиянение за мозъка. По този начин канабиноида може да допринесе за постигане на баланс и успокоение в напрегнати ситуации.

Durban Poison – енергично ободряващо действие

Този сорт канабис произхожда от Южна Африка и е много любим на жителите на тази държава, заради ефектът, който има. Главно действието ми се изразява в доставяне на енеригиращ и ободряващ ефект. По този начин употребата на този сорт канабис стимулира продуктивността и подобрява фокуса и концентрацията.

Durban Poison се препоръчва и за облекчаване на някои симптоми на състояния като тревожност и депресия. Също така се отчита положително действие при борба с безсънието. Комбинацията между HHCP и Durban Poison доставя комбинация между много силни ефекти, които канабиноидите и терпените имат.

Любопитни ли сте вече да се докоднете до цялата палитра от ефекти, която ви описахме? Може да го направите само с няколко клика като поръчате Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Ние гарантираме бърза и качествена доставка на територията на цялата страна.


Напишете отзив