Follow the Rabbit (Blue Dream) 10 % HHCP Пълнител, 1 МЛ


  • Производител:Apple
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.

Възможни вариантиПодготвени ли сте да посрещнете един от най-новите канабиноиди? Запознайте се с HHCP. Препоръчваме ви се насладите на неговия ефект с приема на Follow the Rabbit (Blue Dream) 10 % HHCP Пълнител, 1 МЛ.

HHCP е ново поколение канабиноид, който предлага подобно на THC действие. Съединението е получено по синтетичен начин в лаборатория чрез хидрогениране на THCp.

Този канабиноид може да се приема под различни форми като един от най-ефективните начин за консумация е чрез вейп устройство. Ние ви предлагаме иновативен пълнител, в който се съдържа течност от HHCP и екстракт от сорта коноп Follow the Rabbit.

Докоснете се до ефекта на този мощен канабиноид с употребата на Follow the Rabbit (Blue Dream) 10 % HHCP Пълнител, 1 МЛ. Какво може да очаквате от консумацията на този продукт? Следва да разберете в следващите редове.

Какъв е ефектът на Follow the Rabbit (Blue Dream) 10 % HHCP Пълнител, 1 МЛ

Тъй като HHCP е открит много наскоро, все още се провеждат проучвания за ефекта, който консумацията на този канабиноид има над тялото и психиката. Действието му наподобява това на THC, тоест HHCP се определя като психостимулиращо вещество.

Поради приликите си с другите канабиноиди можем да кажем, че HHCP също има релаксиращо действие, което отпуска тялото и помага за освобождаване на стреса и напрежението.

За да придобиете пълна представа за цялостния ефект от консумацията на Follow the Rabbit (Blue Dream) 10 % HHCP Пълнител, 1 МЛ ще ви разкажем малко повече за сорта канабис Blue Dream.

Това е хибриден сорт, в който доминира сативата и предлага балансирано опиянение. Част от очакваните ефекти при консумация на Blue Dream се изразяват в мозъчна стимулация и релаксация на тялото.

Този сорт също е известен с болкоуспокояващите си свойства, което го прави ценен от много потребители на канабиса за медицински цели.

Направете поръчка от CBDPro.bg

В нашия онлайн магазин ще намерите огромно разнообразие на продукти със съдържание на различни канабиноиди. Ние предлагаме лесен прием на извлечени от конопени растения вещества под различна форма.

При нас ще намерите пълнители за вейп, еднократни вейп устройства или цели цветове. Изберете най-подходящите за вас продукти и заявете вашата поръчка.

 


Напишете отзив