Forbidden Guava, 50% HHCP, Canapuff 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 20.80 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви новият продукт в портфолиото на CBDPrp.bg - Forbidden Guava, 50% HHCP, Canapuff 1Г. В опаковката ще намерите ароматни цветове от известния сорт канабис Forbidden Guava, които са обогатени от 50% дестилат от канабиноид от ново поколение.

Тази комбинация предлага на потребителите едно уникално потапяне в света на канабиноидите, което ще ви заведе на пътешествие до нови усещания. HHCP е синтетичен канабиноид, чийто ефект наподобява този на THC и HHC.

За разлика от тях, HHCP не се извлича по естествен начин от конопените растения, а се прави в лаборатория чрез хидрогениране на THCp. Поради скорошното му откритие все още се правят тестове за ефекта от употребата му.

Повечето изследвания посочват, че този канабиноид спада към групата на съединенията с психоактивно действие. Основно ефектите от консумацията на канабис цветове обогатени с HHCP се изразява в постигане на интензивна телесна релаксация, намаляване на стреса и тревожността, повишаване на апетита, подобрение на настроението и силно чувство на еуфория.

Какъв е ефектът на Forbidden Guava

Това е един от най-интересните сортове канабис, който представлява хибрид създаден от кръстоска между Stardawg и Afghani Indica. Щамът е представен от 14% сатива и 86% индика. Сортът става известен покрай своя мистериозен произход, който определя високото му съдържание на мирцен и линалоо, което му придава интересния земен аромат на мускус.

Forbidden Guava съдържа и между 20 и 25% THC, което определя и очаквания ефект от употребата на този сорт. Действието на хибридния щам най-често се изразява в мощно релаксиращо опиянение, успокояване на болката и силна еуфория.

Хората, които употребяват марихуана за медицински цели често избират този сорт, за да облекчат симптоми на тревожност, стрес и безсъние.  Преобладаващият терпен в цветовете на Forbidden Guava е мирцен, който доставя аромат напомнящ за манго, лимонова трева и мащерка.

Доверете се на избор на CBDPro.bg

В нашето портфолио от продукти ви предлагаме богата селекция от канабиноиди под различна форма. Цветовете от индустриален канабис са лесен начин за прием на доза от различни сортове марихуана, която да отговаря на вашите лични нужди и предпочитания.

Forbidden Guava, 50% HHCP, Canapuff 1Г предлага съчетание между цветове от известен сорт канабис и най-новосъздадения канабиноид. Докоснете се до ефекта на HHCP. Най-лесният начин е да направите поръчка от нашия онлайн магазин.


Напишете отзив