Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 20.80 лв.

Възможни вариантиGoji OG, 50% HHCP, Canapuffе поредният интересен продукт, който е част от портфолиото на CBDPro.bg. Представяме ви един от артикулите в линията на Canapuff, които предлагат лесен достъп до канабиноиди от най-ново поколения.

Става въпрос за наскоро създаденото съединение HHCP, което по структура и ефект напомня на THC и HHC. Този канабиноид има изключително силно психоактивно действие. Интересното е, че не се извлича от индустриален канабис, а е направено в лаборатория чрез хидрогениране на THCp.

Приемът му е възможен по много начини. Един от тях е чрез употреба на цветове на различни сортове канабис, които са обогатени от HHCP. Точно такава гама от продукти ви предлагаме в нашето портфолио.

Специално Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г предлага комбинация от ефекта на сорта канабис Goji OG и психоактивното действие на канабиноида HHCP.

Какъв е очаквания ефект от HHCP

HHCP е наскоро създаден канабиноид и неговото действие все още се изследва. Проучванията до сега показват, че ефектът от консумацията му наподобява този на THC и HHC. Знаейки това можем да заключим, че действието на HHCP се изразява в постигане на релаксация за тялото, освобождаване на напрежението и стреса, по-добро справяне с тревожността и подобряване на качеството на съня.

Какво знаем за сорта Goji OG

Това е хибриден щам марихуана, който е представен от доминираща сатива. Сортът е известен с уникалния си вкус и аромат, който представлява комбинация от червена ягода, черна череша, хавайски пунш и женско биле.

Ефектът на този сорт също е свързан с доставяне на силно еуфорично усещане. Комбинацията с 50% дестилат на HHCP доставя много мощно психостимулиращо действие, отпускане на мускулите и универсално решение за справяне с тревожността.

Направете поръчка от CBDPro.bg

Доверете се на нашето портфолио, където ще намерите разнообразни продукти, чрез които може да включите консумацията на канабиноиди във вашето ежедневие. Тези съединение могат да дадат подкрепа за постигане на уравновесяване между психическото и физическото състояние.

Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г е продукт под формата на цветове от специален сорт канабис обогатени с дестилат от HHCP. Това ви предоставя уникалната възможност да се докоснете до ефекта на канабиноидите по начин, по който вие предпочитате. Цветовете може да се свият в цигара или да се добавят към рецепта за кекс.

 


Напишете отзив