Green Crack 40% HHCP, Canapuff, 1Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 19.10 лв.

Възможни вариантиДобре дошли в онлайн каталога на CBDPro.bg , където ще намерите изключително разнообразие от продукти със съдържание на канабиноиди. Едно от най-новите попълнения в нашето портфолио е Green Crack 40% HHCP, Canapuff, 1Г.

Продуктът представлява еднократен вейп, който съдържа течност, чийто състав е изразен 40% дестилат от HHCP и терпени извлечени от сорта канабис. Тази комбинация предлага силни ефекти, които имат влияние над психическото и физическото състояние.

Може би повечето от вас не са запознати с канабиноида HHCP. Това е новосъздадено съединение, което има сходна структура и действие с това на HHC. Ако сте се докосвали до ефекта на HHC, много добре знаете, че той се изразява в мощно опияняващо мозъка усещане.

И двата канабиноида имат психоактивен профил, което им нося няколко специфични характеристики. Действието на канабиноиди подпомагат за отпускане на тялото, освобождаване на напрежението и развитие на креативността.

Продуктът предлага лесен начин, по който може да се докоснете до това действие. Еднократните вейп устройства са удобни за употреба по всяко време и на всяко място. Чрез тях може да следите дневната си доза и да управлявате употребата на канабиноиди според вашите лични предпочитания и нужди.

Какъв е ефектът на Green Crack

Време е да ви запознаем с особеностите на сорта канабис, чийто терпени обогатяват вкуса на продукта. Green Crack е мощен щам марихуана от вида сатива. Ефектът му се изразява най-вече в енергизиращото му действие, което прави сорта обичан от много любители на канабиса.

Консумацията на Green Crack носи силно еуфорично усещане, увеличаване на енергията и предизвика ободряващо и умствено раздвижване. Друго отличително качество на този сорт е отличаващият му пикантен вкус, който наподобява свежо манго.

Този сорт канабис е много подходящ ако търсите начин за начин, по който да облекчите симптомите на състояния като тревожност и депресия.

Green Crack 40% HHCP, Canapuff, 1Г предлага приятен прием на комбинация от новосъздадения канабиноид HHCP и терпени от сорт канабис с отличителен вкус. Ако търсите именно такова съчетание, с което да си подарите лек отпускащ ефект, заявете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

В нашият асортимент ще намерите изключително богата селекция на еднократни вейпове, които съдържат HHCP и терпени от известни сортове канабис. Изберете най-любимите си вкусове още сега.


Напишете отзив