Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Представяме ви един интересно продукт, който да ви подари всички ефекти от консумацията на ново създадения канабиноид HHCP. Опитайте Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ – еднократен вейп, чрез който много лесно и удобно може да се насладите на комбинацията между канабиноиди и екстракт от известен сорт канабис.

Съчетаните между HHCP и хибридния сорт Green Crack доставя на тялото релаксиращо и опияняващо чувство. Това се дължи главно на ефекта от новосъздадения канабиноид, от който се съдържат 96% в съдържанието на еднократния вейп.

HHCP не се извлича от конопените растения, а е канабиноид, който е създаден по синтетичен начин чрез хидрогениране на THCp. По структура и действие новосъздаденото вещество прилича на HHC.

Навярно повечето от вас знаят, че действието на HHC се изразява в мощен психостимулиращ ефект. Поради това, че HHCP е направен много наскоро, пълният спектър от ефекти на канабиноида все още се изследва.

Много от проучванията показват, че и двата канабиноида имат сходно действието след свързването им ендоканабиноидната система. То се изразява в релаксиращо усещане, което помага на хората да се отпуснат и да се освободят от напрежението.

При двете съединения се отчита положителен ефект свърза с подобряване качеството на съня.

Докоснете се до вкуса и действието на Green Crack

Съставът на течността на еднократният вейп съдържа и екстракт от един доста интересен сорт канабис - Green Crack. Този сорт представлява хибрид между два други щама. Сортът се определя като сатива. Ефектът от употребата на Green Crack се изразява в остър енергизиращ ефект.

Този канабис подпомага фокуса и съсредоточаването, което го прави подходящ за моменти, в които не искате мозъчните ви функции да бъдат замъглени, но искате да получите всички други ефекти от употребата на марихуана.

Сортът се характеризира с пикантен, плодов вкус, който има лека нотка на манго. Това е още едно предимство на Green Crack, поради което щамът печели сърцата на много любители на канабиса.

Използването на еднократен вейп за консумация на канабиноиди и различни сортове канабис е най-добрият начин да се възползвате от ползите на тези съединения и екстракти. Устройствата тип писалка съдържат 1 мл течност, която се приема след като се нагрее и изпари.

Докоснете се до вкуса и действието на комбинацията, която ви предлага продукта Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ като направите поръчка от CBDPro.bg.


Напишете отзив