Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ е еднократно вейп устройство със съдържание на канабиноиди от ново поколение. Продуктът е произведен от Canntropy – бранд лидер на пазара. Това е едно от доказателствата за изключителния ефект на Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ.

Любопитни ли сте да разберете още? Еднократният вейп съдържа комбинация между сорта канабис Green Crack и THCV. Гаранцията за силен ефект, който достига до всички ваши сетива е сигурна.

Напоследък нараства търсенето на продукти със съдържание на канабиноиди поради техните уникални ползи. Тези съединения се извличат от конопени растения и предлагат интересни усещания и предоставят баланс между психическото и физическото състояние.

THCV – канабиноид от ново поколение

Може би все още не сте се докосвали до ефекта на THCV. А какво чакате? Този канабиноид е открит само преди няколко години и вече набира своята популярност.

По структура наподобява ТHC, но ефектът му се оценява на 33 пъти по-мощен. Впечатляващо, нали?

Основно действието му се изразява в доставяне на силно психоактивен ефект, физическа релаксация и мощна еуфорична вълна. Молекулите на THCV се свързват с рецепторите на едноканабиноидната система. След това ефектът се разнася по всички сетива и доставя приятно усещане на освобождаване на стреса и повишаване на настроението.

Обогатен с ефекта на Green Crack

Продуктът представлява интересно съчетание между новия канабиноид и един добре познат сорт канабис. Хибридния сорт представлява мощен щам сатива и се отличава със своите енергизиращи ефекти.

Малко щамове канабис могат да се сравнят със силата, с която този сорт стимулира енергията и фокуса.

Друга отличителна характеристика на сорта са терпените, които определят вкуса и аромата му. С пикантен, плодов вкус, наподобяващ манго, Green Crack е чудесен дневен щам, който може да помогне на потребителите да се борят с умората, стреса и депресията.

Еднократният вейп е лесен за използване, като не изисква допълнителни аксесоари или настройки. Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ има стилен и компактен дизайн, който позволява лесното му пренасяне и използване по всяко време, когато усетите нужда.

Всяка еднократна опаковка съдържа 1 мл течност, което осигурява достатъчно количество за повече от едно използване, в зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди.

Напишете отзив