Happease – Екстракт Lemon Tree Crumble, 90% CBD, 1Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 36.70 лв.
Happease – Екстракт Lemon Tree Crumble, 90% CBD, 1Г е висококачествен концентрат, съчетаващ аромати и ефекти на интересни терпени и канабиноиди. Продуктът има формата на скалиста консистенция, която привлича със своя жълтеникав цвят.

Това е един много интересен екстракт, чието действие се дължи на комбинацията между терпени извлечени от хибридните сортове канабис Franco Loya Lemon Skunk и Super Silver Haze. Тази забележителна смес печели сърцата на любителите на канабиса с лимоновата си харизма - от миризмата до вкуса, която подпомага жизнеността.

Лимоновия аромат има уникалното свойство едновременно да релаксира и ободрява. Консумацията на Happease – Екстракт Lemon Tree Crumble, 90% CBD, 1Г може да ви подготви за предстоящия ден и да ви помогне да се освободите от напрежението след тежко ежедневие.

Другата главна съставка в продукта е CBD. Екстрактът съдържа 90% дестилат от канабидиола, което подсказва за положителното му действие. CBD е съединение, което се извлича от конопените растения, но не се характеризира с психоактивен ефект.

Много изследвания са доказали положителния ефект от употребата на CBD. Основно действието на това съединение се изразява след като молекулите му се свържат с ендоканабиноидната система. Тази система отговаря за осъществяването на баланс между психическото и физическото състояние.

Какъв вкус предлага Happease – Екстракт Lemon Tree Crumble, 90% CBD, 1Г

Продуктът съдържа терпени извлечени от сорта канабис Lemon Tree Formula. Това е хибриден щам, който е създаден между други два известни сорта Lemon Skunk и Super Silver Haze. Ефектът на сорта се изразява в силно енергизиращо действие, което го прави много подходящ за употреба през ранните часове на деня, когато имате нужда от енергия.

Терпените, открити в лимоновото дърво отговарят за характерния аромат и вкус на сорта. Лимонените нотки са най-доброто нещо за настройване на дните ви и постигане на усещане за релаксация.

Happease – Екстракт Lemon Tree Crumble, 90% CBD, 1Г е революционно нов начин да се помогне на ендоканабиноидната система да остане щастлива и балансирана. Няма да намерите нищо подобно на пазара днес! Самият продукт предлага невероятно изживяване чрез уникалната си формула, не прекалено сладка, не прекалено кисела, просто перфектна.

Ако вече сте останали приятно очаровани от характеристиките на този продукт, не губете повече време, а направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Напишете отзив