Happease – Екстракт Tropical Sunrise La Crème, 28% CBD, 1Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 31.00 лв.
Готови ли сте да се докоснете до един от най-интересните и иновативни продукти в портфолиото на CBDPro.bg? Happease – Екстракт Tropical Sunrise La Crème, 28% CBD, 1Г представлява най-висок клас фитокомплексен екстракт, който се извлича от цветовете на известни сортове канабис.

Благодарение на чистотата на процеса на извличане продуктът запазва свежия и интензивен аромат на конопения сорт и неговото действие.

Happease – Екстракт Tropical Sunrise La Crème, 28% CBD, 1Г има консистенцията на желиран екстракт, който е получен след първоначалната екстракция на смоли от различно сортове канабис. Екстрактът, който се използва за създаването на този продукт е обогатен с 28% дестилат от CBD. Това допринася за ползите, които този гел предоставя за тялото.

Какъв е процеса на създаване на Happease – Екстракт Tropical Sunrise La Crème, 28% CBD, 1Г

Фитокомплексен екстракт от най-високо качество, който има и съдържание на CBD се получава чрез процес, който включва замразяване и разбъркване на трихомите на растението канабис в ледено студена вода.

Цветните глави, които се извличат от различни видове канабис се поставят във водна баня с ледена вода. След това същата течност служи като носител, който задържа трихомните жлези на дъното на ваната, създавайки наистина чиста и уникална смес от канабис.

Екстрактът не се изсушава след екстракцията и по този начин се получава меко, смолисто, канабиноидно съединение.

Какво е съдържанието на фитокомплексния екстракт

Съдържанието на продукта представлява екстракт извлечен от сорта канабис Zkittlez. Това е хибриден щам с доминираща индика, който е създаден от кръстосване между Grape Ape и Grapefruit.

Zkittlez има приятен вкус и аромат на бонбони. Сортът е известен със своя терпенов профил и действие, което се изразява в доставянето на приятно релаксиращо и успокояващо усещане. Терпрните насърчават ефекта о употребата на фитокомплексния екстракт.

Този концентрат съдържа 28% CBD. Това е един от най-известните канабиноиди, които осигурява баланс между психическото и физическото състояние.

Направете поръчка от CBDPro.bg

Ние гарантираме бърза и качествена доставка на територията на цялата страна. Разгледайте нашето богато портфолио и заявете поръчка на най-интересните за вас продукти. Очаквайте ги в най-скоро време, за да ви доставят търсения ефект и ползи.

Доверете се на избора на нашите експерти и използвайте само препоръчани продукти.

Напишете отзив