Hash 15% THCP, 1Г-10Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.50 лв.

Възможни варианти
Представяме ви един от най-новите продукти в портфолиото на CBDPro.bg, който ще ви отведе на вълнуващо пътешествие до Мароко. Hash 15% THCP, 1Г е вдъхновен от екзотичните марокански вкусове и конопени сортове, които се отглеждат в страната.

Продуктът представлява хашиш обогатен с 15% дестилат THCP. Това е канабиноид от ново поколение, който предлага над 30 пъти по-мощен ефект от познатия ни до сега THC.

Формата на хашиша предлага разнообразни начини за прием, които да задоволят индивидуалните нужди и предпочитания на всеки любител на канабиса. А сега нека ви разкажем малко повече за усещанията, които ще изпитате по време на въображаемото пътешествие до Мароко след консумацията на Hash 15% THCP, 1Г.

Докоснете се до мощния ефект на THCP

Новото съединение наподобява много по структура THC, но ефектът му е в пъти по-силен. Най-вече действието от консумацията на THCP се изразява в постепенно нарастващо усещане на силна еуфория, приятно отпускане на тялото и мозъчно опиянение.

Всички тези ефекти ви помагат да се разсеяте от мрачните мисли и се явяват добър помощник за борба с депресията и тревожността.

THCP има още едно уникално действие. Новият канабиноид става предпочитан поради силния си болкоуспокояващ ефект и се използва като мощно средство за облекчаване на мускулни болки, възпаления и неприятни спазми.

Употребата на THCP води до силен психоактивен ефект. Важно е да отбележим, че максималната сила на канабиноида се усеща след час от консумацията на хашиша.

Hash 15% THCP, 1Г – предимства на продукта

Основното предимство е наличието на 15 % дестилат ТHCP, който доставя на организма специални ефекти. Много хора намират приятен начин за отпускане на стреса и напрежението чрез употребата на хашиш обогатен с THCP.

Действието на продукта започва постепенно като пика се наблюдава след 1-2 часа след употребата. Причината е, че след прием канабиноидите трябва да достигнат рецепторите на едноканабиноидната система, която отговаря за постигането на баланс в организма. Ефектът може да остане за цял ден и да ви гарантира, че ще усещате приятно релаксиращо чувство.

Ако искате да се докоснете до всички ефекти, които изброихме, то не се колебайте повече. Направете поръчка на Hash 15% THCP, 1Г от нашия онлайн магазин и започнете уникално пътуване в света на канабиноидите вдъхновено от екзотиката на Мароко.

 

Напишете отзив