Конопен котешки тоалетен пясък, Rebel+ – 1 кг


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 14.00 лв.Конопният котешки тоалетен пясък от Rebel+ - 1кг е специално формулиран продукт, предназначен за използване в котешката тоалетна. Този продукт се отличава с екологично чистият си състав, които го правят подходящ избор за собствениците на домашни любимци, които се интересуват от устойчиви и екологични алтернативи на обикновения котешки пясък.

Изграждането на котешка тоалетна е от изключително значение за запазването на хигиената в дома, когато в него живее и котка. Всички знаем, че в котешката тоалетна се поставя пясък, който трябва да се сменя периодично.

Конопен котешки тоалетен пясък е чудесна алтернатива на обикновения пясък, в който не се задържат неприятни миризми. Този вид пясък се предпочита поради екологичния си произход и лесното почистване.

Продуктът се предлага в опаковка от 1 кг, което го прави подходящ за краткосрочна употреба или за малки домакинства.

Екологично чист продукт от конопени влакна

Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг е направен от биоразградими конопени влакна, които имат природен произход. Те се извличат от растението коноп, което има много приложения. Конопените влакна имат изключително добри абсорбиращи свойства благодарение, на които успяват да уловят миризмите.

По този начин тоалетния пясък от конопени влакна предоставя хигиенична среда вашата котка за по-дълго време. Този продукт не съдържа в състава си изкуствени ароматни химикали, които могат да създадат раздразнение на домашния ви любимец.

Конопеният пясък има биоразградим и природен произход, което допринася за следване на устойчиви практики и опазване на околната среда.

Предимства на Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг:

  • Състав от 100% натурален продукт от коноп отгледан в България;
  • Предотвратява присъствието на насекоми;
  • 100% разградими конопени влакна;
  • Не събира прах;
  • Перфектна абсорбция – до 7 пъти собственото си тегло;

Как да използвате Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг

Като за начало трябва да изберете съд, където да обособите котешката тоалетна на вашата котка. Съветваме ви да съобразите големината и теглото на вашия домашен любимец. След като изберете съд напълнете го с необходимото количество конопен пясък като отново прецените размера на съда и активността на вашата котка. Редовно почиствайте и сменяйте пясъка, за да поддържате чистотата и хигиената.

Създайте най-чистата и приятна котешка тоалетна за вашата котка. Поръчайте Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг от CBDPro.bg.


Напишете отзив