Лакомства за кучета с Коноп – 0.5 кг


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 28.00 лв.Представяме ви вкусна и здравословна добавка към храната на вашия домашен любимец. Лакомства за кучета с Коноп – 0.5 кг са вкусна почерпка, която ще се услади на вашето куче. Този продукт предлага допълнителен прием на хранителни вещества под вкусна и лесна за прием форма.

Ключовата съставка в тези лакомства е конопеното семе, което е богато на множество полезни съставки, сред които омега-3 и омега-6 мастни киселини. Тези мастни киселини играят важна роля за поддържане на здравословното състояние на кучетата. Тяхното съществено значение се изразява в поддържане на здрава кожа и козина на животните.

Лакомства за кучета с Коноп – 0.5 кг са вкусно допълнение към основното хранене на кучето, а също така и доставят допълнителни благоприятни ползи за здравето.

За какво помага приема на конопено семе при кучетата

Приемът на продукти обогатени със съдържание на конопено масло може да донесе много ползи за здравето на вашия домашен любимец. В конопеното семе е богата на важни нутриенти, които допринасят за постигане на баланс в здравословното състояние на кучетата.

В тях се съдържат омега-3 и омега-6 мастни киселини, които както вече споменахме поддържат здрава кожата на кучетата. Нутриентите, които се съдържат в конопеното растение също имат и антиоксидантни свойства. Това помага в борбата срещу свободните радикали в организма на кучетата. По този начин се увеличава защитата срещу различни заболявания и инфекции.

Някои собственици на кучета споделят, че приема на храна обогатена с конопено семе подпомага енергийните нива на техния домашен любимец и го прави по-жизнен.

Лакомства за кучета с Коноп – 0.5 кг – вкусен и полезен десерт за вашето куче

При избора на храна за кучето е важно да обръщате внимание на качеството на съставките, които се съдържат в нея. Лакомства за кучета с Коноп – 0.5 кг са чудесен начин да добавите здравословна и вкусна допълнителна стойност към хранителния режим на вашето куче.

Опаковката от 0.5 кг е удобна и практична за дълготрайна употреба. Продуктът е идеален да се дава като награда или просто като вкусен десерт след основното хранене.

В портфолиото на CBDPro.bg ще намерите още изкушаващи вкусотии със състав на коноп или канабиноиди, с които може да наградите вашия домашен любимец.

 


Напишете отзив