Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г-10Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 25.00 лв.

Възможни вариантиLemon Haze, 12% HHCP, Canntropy е поредното изкушаващо предложение в нашето портфолио. Продуктът представлява глави от известният сорт канабис Lemon Haza обогатени с 12% дестилат от HHCP. Тази интересна комбинация доставя редица специални ефекти, което прави този продукт предпочитан от клиентите на CBDPro.bg.

Ние като любители на канабиса и канабиноидите се стараем да обогатяваме портфолиото си от различни продукти, които да предоставят лесна консумация на тези съединения под различна форма.

В специалната категория HHCP – глави ви представяме разнообразие от артикули със съдържание на един от най-новосъздадените канабиноиди. Сигурни сме, че вече се досетихте, че това е HHCP.

Съединението е създадено по синтетичен начин в лаборатория, което го различава от други канабоноиди като CBD,THC и HHC, които се извличат директно от конопените растения.

Ефектът на HHCP все още се изследва. Тъй като това съединение е създадено наскоро, не са събрани достатъчно данни за действието му. Това, което се знае до този момент е, че ефектът на HHCP наподобява този на HHC, поради сходството в структурата на двете съединения.

Поради тази причина можем да кажем, че HHCP също попада в групата на психоактивните канабиноиди, които причиняват мозъчно опиянение.

Какво знаем за сорта Lemon Haze

Lemon Haze попада в категорията сатива сортове, които се характеризират с мощен психоактивен ефект поради съдържанието си на THC. Действието на този сорт канабис се изразява в активиране на енергийните нива и стимулиране на креативността и мозъчното опиянение.

След като еуфоричното усещане премине идва и вторичният ефект от употребата на този сорт, който се изразява в релаксиращо действие, което помага за освобождаване на стреса и напрежението.

Най-отличителното за този щам е неговият вкус. Както името подсказва Lemon Haze има приятен лимонов аромат обогатен с нотки на дизел.

Примерни начини за консумация на Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г

Главите на марихуаната предлагат изключително гъвкави методи за консумация. Разбира се, най-често предпочитания е чрез свиване на цигара и изпушването ѝ. Друг вариант, който много хора започват да използват е добавянето на главите към различни рецепти.

Чрез тези два метода може много лесно да следите и управлявате подходящата за вас доза и да удовлетворите личните си нужди и предпочитания. Ако вече нямате търпение да се докоснете до ефекта на Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г, направете поръчка от нашия онлайн магазин.

 


Напишете отзив