Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.

Възможни вариантиДокоснете се до ефекта на новото поколение канабиноиди с употребата на Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ. Този иновативен продукт предлага лесен и удобен прием на най-новооткритото съединение от семейството на канабиноидите.

HHCP не се извлича от растението канабис, а е вещество създадено в лаборатория чрез хидрогениране на THCp. Синтетичния канабиноид наподобява изключително много по структура и ефект съединението HHC, което се среща в конопените растения.

Може би знаете, а може би не, че HHC има силен психоактивен ефект. Поради скорошното си откриване все още се провеждат изследвания за действието на HHCP, но резултатите до сега показват, че и това съединение има психостимулиращ ефект.

Друго действие на HHCP е постигането на мозъчна еуфория и релаксация на тялото. Това се дължи на свързването на канабиноида с рецепторите на ендоканабиноидната система, която отговаря за постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Какво е специалното на Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ

В продукта, който ви предлагаме се съдържа дестилат 10% HHCP. Това количество е достатъчно да се докоснете до мощния ефект на канабиноида. Съдържанието е още обогатено с екстракт от Mango Exploration – сорт канабис, който предлага уникален вкус и аромат на манго.

Продуктът се предлага под формата на пълнител за вейп, който се поставя в устройството преди да започне да се използва. Течността, която се съдържа е от 1МЛ. Количеството е подходящо за продължителен прием, а времето, в което може да се наслаждавате на вкуса на течността на пълнителя зависи от вашите лични предпочитания за дневна доза на ден.

Докоснете се до специалния вкус на Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ

Ако мангото ви е любимия плод, може да съчетаете този вкус с употребата на мощни канабиноиди. Mango Exploration, 10% HHCP Пълнител 1 МЛ е уникален продукт, който предлага всички ефекти на психоактивните вещества обогатени с екстракт от сорт канабис с вкус и аромат на свежо манго.

Щамовете трева, които имат вкус на манго, обикновено се отличават с доминиращия терпен мирцен. Този терпен присъства и в съдържанието на пълнителя, който ви предлагаме.

Това е един от многото специални продукти със съдържание на HHCP, който ще намерите в портфолиото на CBDPro.bg. Разгледайте нашата пълна селекция от пълнители за вейп със съдържание на този канабиноид и заявете вашата поръчка.

 


Напишете отзив