Mango Kush, HHCP Eднократен вейп, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.Търсите ли иновативни продукти и завладяващи вкусове, с които да се докоснете до ползите на канабиноидите? Ако отговорът е да, то побързайте да добавите Mango Kush, HHCP Eднократен вейп, 1МЛ във вашата количка.

Това е продукт под формата на еднократно вейп устройство, което предлага лесен и достъпен прием на канабиноиди. С употребата на настоящият артикул ви предлагаме да се насладите на ефекта на HHCP. Този канабиноид не се извлича от конопените растения, а е синтетично направен в лаборатория чрез хидрогениране на THCp.

Съединението е създадено сравнително скоро и неговото действие все още се изследва. По структура и ефект наподобява много канабиноида HHC, който се извлича от различни сортове канабис.

Най-големите любители на конопа добре знаят, че HHC има мощно психоактивно действие. Именно такъв ефект се очаква и от употребата на HHCP. Освен този нов канабиноид, състава на еднократния вейп е представен и от екстракт от сорта канабис Mango Kush. Името на този сорт подсказва за свежия му и изкушаващ вкус и аромат на манго.

Mango Kush – ароматен сорт канабис с интересен ефект

Цветовете на сорта могат да се разпознаят много лесно. Те се отличават с набъбнали оранжеви плодници и се описват като много плътни. Вкусът на сорта при употреба представлява комбинация от манго и банан, което го определя като наистина изкушаващ и приятен.

Ефектът на Mango Kush се изразява в релаксиращо сънливо усещане, поради тази причина употребата му се препоръчва вече с цел отпускане преди заспиване.

Много хора консумират този сорт с цел лечение на стрес и тревожност. Действието му също се изразява в подобряване качеството на съня.

Mango Kush, HHCP Eднократен вейп, 1МЛ – предимства на продукта

Експертите на CBDPro.bg високо ценят еднократните вейпове, поради много предимства, които този вид продукти предлагат. Тези устройства са лесни за употреба и се пренасят удобно. Консумацията на канабиноиди с еднократния вейп е подходящ за всеки, който предпочита приема на веществата след тяхното изпарение.

По този начин всеки може да следи дневния си прием на канабиноиди и да се съобрази със своите лични нужди и предпочитания. Количеството на течността е 1 МЛ, а продължителността на използване зависи изцяло от интензивността на употребата на устройството.

Ако искате да се докоснете до действието на HHCP в комбинация с екстракт от ароматен сорт канабис, направете поръчка на Mango Kush, HHCP Eднократен вейп, 1МЛ.


Напишете отзив