Northern Light 5% THCP, 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 21.10 лв.

Възможни вариантиДокоснете се до магията на сорта марихуана кръстен на спиращото дъха Северно сияние. Предлагаме ви един продукт, който ще ви доближи до това изживяване. Запознайте се с Northern Light 5% THCP, 1г – комбинация от сорта канабис Northern Light и 5% дестилат THCP.

Това съчетание предлага най-добрите качества и ползи от един от най-интересните сортове марихуана и новооткрития канабиноид THCP. Комбинацията гарантира блажено усещане на сетивата, леки психоактивни действия, приятен вкус и гъвкавост при консумация.

Продуктът се предлага под формата на глава с тегло 1 грам. Това дава на потребители изключително много начини за лесна и приятна употреба. Според вашия индивидуален вкус може да си приготвите подходяща дозировка, която да свиете в цигара, да добавите към наргиле или да използвате като екзотична подправка в сладкиш само за възрастни.

Съдържанието от 5% THCP предоставя деликатен баланс между психоактивно вдъхновение и благоприятни ефекти върху настроението. Това може да стимулира творческите ви заложби или да ви помогне да се отпуснете, когато имате тежък ден.

Northern Light 5% THCP, 1г – вдъхновение от Северното сияние

Представяме ви основната съставка в продукта - Northern Light, сорт канабис индика, който е създаден от кръстоска между афганистанска и тайландска марихуана. Northern Light се характеризира със силни еуфорични ефекти, които постепенно обземат тялото и мозъка, отпускът напрежението в мускулите и осигуряват успокоение на ума.

Много хора, които използват марихуаната за медицински цели избират този сорт, защото им предлага приятен болкоуспокояващ ефект. Положителните действия от Northern Light са доказани и при борбата с депресия, тревожност, болка от хронични заболявания и безсъние.

Още една отличителна характеристика на този сорт е сладникавия вкус и аромат, които го правят приятен за употреба. Northern Light няма натрапчив силен мирис на канабис и осигурява дискретен прием на продуктите със съдържание на този сорт.

Баланс между психическото и физическото състояние

THCP е канабиноид, който допринася за баланса между психическото и физическото състояние. Неговото действие наподобява много това на THC, което се изразява в силен психоактивен ефект, който се изразява и в стимулиране на креативността споделят някои хора.

Продуктите със съдържание на канабиноиди са много добър начин за регулиране на състоянието на тялото и ума и осигуряване на подходящ баланс.

Може сами да се убедите в това като направите поръчка на Northern Light 5% THCP, 1г от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив