Пълнител Blue Dream, 20% THCV, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.Пълнител Blue Dream, 20% THCV, 1 МЛ е ново предложение в нашето портфолио, предназначено за любителите на вейпинга, които търсят неповторими изживявания. Продуктът представлява пълнител с течност, който се поставя във вейп устройството.

Специално този пълнител съдържа комбинация между известният сорт канабис Blue Dream и THVC. Съчетанието доставя изключително интересни действия, които се постигат от смесването на ефектите на канабиноид от ново поколение и ароматния щам канабис.

Пълнител Blue Dream, 20% THCV, 1 МЛ има обем от 1 мл и предоставя лесно зареждане във вейп устройството и удобство при използване. Главното предимство на продукта е, че е съвместим с различни модели вейпове, което го прави готов употреба.

Хармония между аромат и мощно действие

Представете си изключителната комбинация от сладък вкус и плодов аромат, характерни за сорта "Blue Dream". А сега си представете как напрежението напуска тялото ви и е заместено с приятно усещане на еуфория.

По този начин можем да опишем изживяването, което ще изпитате при употребата на Пълнител Blue Dream, 20% THCV, 1 МЛ.

Съдържанието от 20% THCV ви дава възможността да се насладите на канабиноид от ново поколение. Това съедиение се характеризира с ефект, който се изразява в стимулиране на фокуса и повдигане на енергийните нива и настроението.

THCV наподобява по структура THC, но ефектът му е над 30 пъти по-мощен. При консумация на продукти със съдържание на THCV може да очаквате силна еуфорична вълна, физическа релаксация и стимулиране на мозъчната дейност.

Ефектът на канабидиолът е обогатен с действието и аромата, които сорта Blue Dream предлага. Това е хибриден щам канабис, който има доминиращ сатива профил. В него се съдържа 18% THC, което определя ефекта на мозъчна стимулация и приятна релаксация за тялото.

Подарете си интересно канабиноидно изживяване

Отличаващ се със своя канабиноиден профил, този пълнител ви предоставя възможността за индивидуализирано изживяване и консумация според личните нужди и предпочитания. Продуктът предлага балансирано съчетание между аромат, вкус и свойствата на THCV.

Подарете си приятна релаксация само с няколко дръпки от Пълнител Blue Dream, 20% THCV, 1 МЛ. Направете поръчка от нашия онлайн магазин още сега. CBDPro.bg предлага богата гама от продукти сканабиноиден профил, които доставят интересни ефекти.

Напишете отзив