Пълнител Green Crack, 20% THCV, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 65.80 лв.Представяме ви новото интригуващо попълнение в нашето портфолио. Запознайте се с Пълнител Green Crack, 20% THCV, 1 МЛ – комбинация между нов канабиноид и екстракт от сорта Green Crack. Звучи интересно, нали? Продуктът предоставя съчетание от действието на двете съставки, което събужда любопитството на канабис любителите.

Докоснете се до хармоничното усещане, което пълнителят за вейп подарява. Изключително богатото съдържание на аромати, вкусове и канабиноидни ефекти ще ви отведе на пътешествие в света на релаксацията.

Пълнителят се поставя във вейп устройство преди да се използва. Това е един от най-добрите начини за консумация на канабиноиди, защото предоставя възможността за приема на индивидуална доза, която да отговори на личните ви предпочитания и нужди.

THVC – за по-добра енергия и фокус

Чували ли сте за THCV? А опитвали ли сте продукт със съдържанието на този канабиноид от ново поколение? Ако не сте нека ви запознаем с очаквания ефект от THCV. Първо трябва да отбележим, че този канабиноид има подобна структура с ТHC.

Действието на новия канабиноид, обаче е над 30 пъти по-мощно от това на THC. То се изразява в стимулиране на мозъчната дейност, силна вълна на еуфория и приятно физическо релаксиране.

THCV подобрява фокуса, повишава енергията и стимулира настроението, предлагайки едно интензивно и вдъхновяващо изживяване.

В пълнителя, който ви представяме се съдържа 20% THCV, което предоставя възможността да изпитате ефекта на канабиноид от ново поколение по най-добрия начин.

Ароматът и ценните ефекти на Green Crack

Ефектите на THCV са съчетани с аромата и действието на Green Crack. Този сорт е известен "Green Crush" и "Mango Crack" и представлява мощен щам на марихуана сатива, създаден чрез кръстосване на Skunk #1 с неизвестна индика.

Много любители на канабиса употребяват често Green Crack, заради неговия аромат и приятни енергизиращи ефекти. Сортът предизвиква ободряващо умствено раздвижване, което ви държи в превъзбудено състояние през целия ден. С пикантен, плодов вкус, наподобяващ манго, Green Crack е чудесен щам за дневна употреба, който може да помогне на потребителите да се борят с умората, стреса и депресията.

Поръчайте Пълнител Green Crack, 20% THCV, 1 МЛ от нашия онлайн магазин CBDPro.bg и се насладете на уникалния свят на канабиноидната хармония.

 

Напишете отзив