Пълнител Super Lemon Haze, 20% THCV, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.Търсите ли нов пълнител за вашето вейп устройство? Изберете Пълнител Super Lemon Haze, 20% THCV, 1 МЛ. Продуктът комбинира вкуса на известен сорт канабис и ефекта на THCV. По този начин може да се докоснете до действието на канабиноид от ново поколение.

Любопитни ли сте какви ефекти предоставя THCV? Най-лесният начин да опитате ползите от консумацията на канабиноида е чрез вейп устройство. За целта трябва да поставите пълнител, който съдържа течност с THCV.

Продуктът, който ви представяме съдържа 20% дестилат от THCV и екстракт от ароматния сорт Super Lemon Haza. Вейп устройствата са най-добрия начин, по който да се насладите на ефекта от канабиноидите, защото само след няколко дръпки съединенията успяват да достигнат до рецепторите на ендоканабиноидната система.

Вейп устройствата и пълнителите предоставят възможност за контролиране на приема на THCV и определяне на индивидуална доза според вашите лични предпочитания и нужди.

Мощният енергизиращ ефект на THCV

При употреба на продукти съдържащи THCV може да очаквате силен енергизиращ ефект. Той се изразява в мозъчна стимулация и подобрена концентрация. THCV действа отпускащо и релаксиращо за тялото като помага за освобождаване на напрежението.

Само след няколко дръпки ще усетите вълна на еуфория и приятно физическо отпускане. Подобно и на други канабиноиди, THCV се отличава и със своите антивъзпалителни свойства, които допринасят за облекчаване на възпалителните симптоми в организма.

Много от потребителите споделят за подобряване на качеството на съня след като са започнали редовна употреба на този канабиноид.

Обогатен с вкуса и аромата на Super Lemon Haze

Пълнителят за вейп е обогатен с един от най-интересните хибридни сортове канабис с преобладаваща сатива. Ефектът на Super Lemon Haze се свързва с доставянето на мощна доза енергия и силно освежаващо действие.

Консумацията на този сорт ще ви помогне да се отпуснете в напрегнати моменти и ще развърже езика ви. Super Lemon Haze се препоръчва за хора, които изпитват неудобство пред непознати и се нуждаят от повече подкрепа, когато се налага да бъдат социални. Вкусът и аромата на този щам са пикантни с лека цитрусова нотка.

Пълнител Super Lemon Haze, 20% THCV, 1 МЛ е най-лесният начин да се докоснете до ефекта на THCV обогатен с дейсвието и аромата на известния щам канабис Super Lemon Haze. Не чакайте повече, а направете поръчка от CBDPro.bg още сега.

Напишете отзив